Arama sonuçlarınız

1. K

Subaplar yamulmuş ama motosikletim halen çalışıyor!

Arkadaşalr sorunum subapların yamulması motosikletim ilk subap ötmesinde açtım ayarladım hafif yamuktu sonra çoğalarak giden aralıkla subap ayarım bozuluyordu bugünde yapmak için açtığımda görüntüler bunlardı sanırım sonuna gelmiş ben bu şekil bineyimmi veyatta neler yapmam lazım?
  2. K

A2 ehliyeti olan artık B sınıfır ehliyet ıcın yazılı sınava girmiyormu?

Arkadaslar A2 ehlıyetım yaklasık 1 yıldır var bu ay B sınıfı ehliyete yazıldım bana teorık yanı yazıla gırmeyecegım solendı bı yanlıs anlasılmamı var sızce yoksa yenı sıstem boylemı
  3. K

Satılık Havalı Tüfek Hatsan Mod 60s

Hatsan Mod 60s Tüfek 5.5 + Tasco 3-9X40 Satılık Garantisi ve Faturası Mevcut Kargo ıle yollanabilir. Fiyatı : 280TL'dir
  4. K

E-Devlet Şifresi Olan Yardım Edebilirmi!! Acil!!!

Arkadaslar Su Plakanın Bilgilerini Bakıverır mısınız? Plaka : 35 AU 9197 Sımdıden Tesekkurler.
  5. K

İrc lastik sorunu yardım!!!

Arkadaslar abıler lınktekı su lastıkten aldım irc nf28 model http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-lastikleri/287_irc-motorsiklet-lastikleri/10748__9090-18-nf28-tubeless/ lastik çok kayıyor sanırım eskı orjınal lastıklerım daha ıyıydı baska kullanan varmı bu lastıkten veya bu boyutlarda...
  6. K

Yamaha RD350 CBR600 geçiyor!!! Dikkat 2 zamanlı içerir :)

Çok yakıyordur sanırım :)
  7. K

Kask Seçimi Lütfen Yardım!! Lütfen!!

Aklımda 2 kask var hangısnı onerirsiniz...
  8. K

Paypal ile 2.el kask alacam sıtede paypala karsı kask satanlar varmı?

Paypal ile 2.el kask alacam sıtede paypala karsı kask satanlar varmı?
  9. K

Motosiklet sorunu!!

Arkadaslar eger gorduysenız daha oncede konu acmıstım motorum 3.vıteste ses cıkarıyordu arkadaslar ben yaptırdım ama bu sefer demırın surtmesı gıbı bır ses gelıyor bıde motor cok kasıntılı yardım!!!
  10. K

At motosiklete kafa attı :)

izleyin ve vurdunduymaz bır at sahıbını gorun arkadaslar.
  11. K

Motordan Gelen Ses!!!

Herkeze merhaba! Arkadaslar motorumda garip bi sorun var motorsikletim 1,2,4,5 viteste giderken hıc ses gelmıyor. Ama motosikletimi 3 vitese atınca vuruntu sesı ve zincirden sesler geliyor.Ben Sanzuman diye tahmın etmıstım. Tahmınlerım Doğru cıktı bugun tamırcıye goturdum sanzuman dişlileri...
  12. K

Sübab ayarı yardım!!!

Arkadaslar kuba çita125 model motorum var motorum henuz 1600kmde ama motorun subablarından ses gelmeye basladı sık sık sık yapıyor ve motor gaz yememeye basladı yokutadada 2.viteste bayılıyor moor arkadaslar sımdı ben bunun subablarını ayarlattırayımmı cunku gıderken ınsanın sınırını baya bı...
  13. K

Yardım sübap ayarı ?

Arkadaslar bende kuba çita 125 model motor var motor 500km oldu subaplardan ses gelıyor ılk bakım ucretsızdı ustaya dedım 2000de sıkılması lazım dedı alısması lazım falan dedı ama ses cok felaket sınır edıyor benı napayım yaptırayımmı? bıldıgımız sırıltı sesı!
  14. K

Ve Motorum :D

Bide motorun jıklesını tam cozemedım 3tane kademe var yukarı orta asarı motor ortada calısıo ama 5 ısıtsam bıle motoru yukarı alınca stop edıyor ben sımdı cok sogukken bu jıkleyı en asarda tutup normal surustede ortadamı surcem cunku en ust kademede stop edıyor D:
  15. K

Motor Alıcam 2 motor kaldı yardım!!!

Arkadaslar motorsiklete yenı basıyorum..Motosikleti yenı alıcam Mondial 125mg sport ayda classic Kuba çita 125 Arkadaslar Bunlardan Baska Moto onermeın lutfen Cunku bu 2sınden bırını alıcam hangısı artıları eksılerı nedir? lutfen yardım???Bide kask onerınız?_??
  16. K

2-3 mart a2 direksiyon sınavına gırıcem Kurstan dosyamı kac gun ıcınde teslım ederlr

2-3 mart a2 direksiyon sınavına gırıcem Kurstan dosyamı kac gun ıcınde teslım ederler İzmirin sakın bı ılcesınden alıom ehlıyetı veya sınavı ıle onerılerı olan varmı :D
  17. K

Kuba XR125 plus nası bı motordur tecrubellıler varmı???

Arkdslar en ksıa zamanda motor alıcam kuba xr125plus ıcın fıyat 3200tl bu motor nası bı motordur bılenlerını varmı???
  18. K

Arkadaslar sıfır motor alırken kac para masraf gıder plaka + ruhsat ne kadar bulur!!!

Yardımm!!!!! ---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:43 ---------- Acilll arkadaslar yardım
  19. K

Arkadaslar Motor Alıcam Deneyimlilerden YARDIM!!!

http://www.kubamotor.com/new4/urunlerimiz/touring/xr125 Burdakı xr125plus var nasıl bı motor tıpı hosuma gıttı baya SONRA... Sıradakı motor mondial 150mg KİNG http://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1264 SONRA... Bu sefer mondial 125mg classic...
  20. K

Yarın Ehliyet Sınavına Gitcek Kimler Var

basta ben yada onerıleri olan varmı

Yeni mesajlar