Arama sonuçlarınız

1. Arif46

Ses kalitesi güzel interkom

Herkese selamlar. Başlıktanda anlaşılacağı üzere ses kalitesinin müzik konusunda iyi olan bir interkom arayışındayım konu açmadan önce çok araştırdım ama tam cevap bulamadım kendime. Birçok ürün var ama ben çoğunlukla müzik ağırlıklı kullanıcam interkom ve telefon görüşmesi olayıda buna bağlı...
  2. Arif46

yazlık mont yardım lütfen.

merhabalar arkadaşlar. başlıktanda anlaşılacağı üzere yazlık bir mont arıyorum bu konu ile çok başlık açılmıştır ama benim sorunum biraz farklı. bulunduğum şehirde(Kırıkkale) motosiklet mağazası yok olan yerdede(Ankara 80km) motomax ve mototanda bizzat deneme fırsatım oldu ancak ya beden yok...
  3. Arif46

Lütfen acil yardım

Selamlar arkadaşlar. Bugün aksam motosikletimle (CBF 150) eve gelirken 6.500-7000 devirden sonra far kısılarak neredeyse tamamen kesilme noktasına geldi. Ramazan ayı girdiginden beri aksam cikmiyordum belkide birkac gundur vardi ben bugun farkettim. Motorumu 2016 kasim ayinda aldim garantisi var...
  4. Arif46

Eken H9 çekim ayarı yardım lütfen

Merhabalar arkadaslar. Aliexpress uzerinden aldigim eken h9 kamerami sezon kapali oldugu icin kullanmiyordum sadece birkac kisa deneme cekimi yaptim. Havalarin isinmasiyla motorumu ve kamerami kullanmaya basladim. Hersey guzel tek sorun sarji olmasina ragmen olur olmaz yerde kaydi kesip bekleme...
  5. Arif46

kask kamerası videoları için video edit proğramı (yardım lütfen)

Selamlar arkadaşlar benim bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. Yeni bir kask kamerasi aldim kotu seyleri degilde iyi seylerin kamerama yansimasini umut ederek bu goruntulerden onemli olan ilgi cekecek kisimlari kesip bicip gereksiz araliklari hizlandirmak ilgi cekici ani yavaslatmak gerekirse...
  6. Arif46

CBF 150 Motor Yağı

selamlar arkadaşlar... bugün bi yakınım ankaraya gitti ve bende buralarda(kırıkkale) olmadığı için motor yağı getirttim özellikle EFE'den almasını istedim sağolsun almış ancak 1000 km bakımında bana önerilip kullanılan yağdan farklı vermişler telefondada teknik ekibe söyledim hangisi olduğunu...
  7. Arif46

Kırıkkale'den Selamlar 46 vatan 71 mekan

Kırıkkale'den herkese selamlar 2012 6. ayından itibaren CBF 150 kullanıcısı olarak aranıza katıldım daha önce form sitesine kayıt yapmaya çalıştım ama başarısız oldum uzun aradan sonra tekrar denedim ve şimdi aranızdayım kabul buyurun lütfen Saygılar İyi sürüşler :)
  8. Arif46

Selamlar... motordaşlar...

Selamun Aleyküm arkadaşlar... ben aranıza yeni katıldım K.Mraşlıyım Kırıkkale'de ikamet etmekteyim aslında 6-7 ay önce kadar katılma girişimlerinde bulundum ama başarısız oldum ondan sonrada denemedim bugüne nasipmiş... herkese selam eder kazasız sürüşler dilerim...

Yeni mesajlar