Arama sonuçlarınız

1. B

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çünkü Ytz12s ytz10s den daha ucuz idi ve fazla amper göz çıkarmazdı ama gidip BS aldım paldır küldür. Bu arada 20.000 km'dir temizlenmeyen koton filtreyi temizlemek için çıkartıp bagaja attım ve o zamana dek idare etsin diye bir standart filtre alıp taktırdım, 4,2 lt/100 km'lerde dolanan tüketim...
  2. B

Honda Honda Forza Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bi ara bakacağız edilmedi. 1736402801 2018 forza üstünde orjinal aküsü var ve kış hali biraz zor basıyor, Soru şu; üstündeki Yuasa ytz10s yerine ytz12s takmak istiyorum en -boy ebatlar aynı sadece üstten 1,5 cm yüksek, aküyü tutan o kayışlar esnekti ve biraz daha yüksek aküyü izin veriyordu...
  3. B

Kymco Kymco Agility 50cc hakkında...

Motor kullanmayı bilmiyorsan tabii olur, hatta küçük motor, bilmeyen için daha da tehlikelidir aslında..
  4. B

umrumda değil, forzam da var, bunu köyde getir götür işlerii için aldım.
  5. B

henüz rodajda olduğu için tı ntın gittim, fazla gaz açmadım, şimdilik çok şey vaad etmiyor, gerçi alırken de etmiyordu, bakalım ne olacak :D
  6. B

Ben de geçen düşeş bi tane düştü, agility carry 50i aldım. Amacım köyde eşşek niyetine kullanmak, balığa, pazara bakkala markete filan giderim. Ön ve arkada hazır gelen çanta demirleri ile fiyat beni cezbetti açıkçası. kullanım kılavuzunda api sl yağ öneriyor, bu durumda spec'i karşılayan...

Yeni mesajlar