Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sahibinden 2013 Model Siyah Honda CBR 125 R
Fiyat: 7.450 TL
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-2013-model-tertemiz-siyah-cbr125-r-167964121/detay/
Arkadaşlar öncelikle merhaba 1 ay kadar önce ilk motosikletim olan 2013 model 2. el bir cbr 125r aldım. Fakat 60-70 kg bir artçı ile kullandığımda motosikletin arkası aşırı çöküyor ve düşük süratta kalkarken motorun önü kafa sallıyor. Anladığım kadarıyla arka süspansiyon çok yumuşak ya da ön...
Arkadaşlar 2013 model Honda CBR125 R sahibiyim. Motosikletime yumuşak hamurlu güzel yol tutuşu olan bir çift lastik almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar ilk motorum olarak 2013 model 2. el bir cbr 125r aldım. noterden devir teslim işlemlerini hallettik. fakat şu an elimde ruhsat yok sadece noterden aldıgım evraklar var. sorum şu: ruhsatı almam için zorunlu trafik sigortasını mı yaptırmam gerekiyor önce ? yoksa ruhsatı aldıktan sonra...
Arkadaşlar ilk motorumu almayı planlıyorum 2. el olarak. Daha önce hiçbir taşıt almadım yani bu noter işlemleri ile ilgili bilgim yok. Motoru devralmak için notere gittiğimizde hazırlamam gereken evraklar, ödemem gereken ücretler vs. nelerdir bununla ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim.
Arkadaşlar parayı herşeyi hazırladım en yakın zaman Honda cbr 125r alıcam. Fakat bu motosikletin bir de muhafaza edilmesi var hem yağmura çamura hem de hırsızlara karşı. İzmir/Karşıyaka da oturuyorum ve oturdugum mahalle düzgün bir muhit. Ama yine de hırsız bu niyeti bozmuşsa heryerden çalar...
arkadaşlar yaşım 20 , motora yeni heves ettim ve çok araştırma yaptım motora başlangıç için her türlü bilgiyi edindim aşağı yukarı. daha önce birkaç kere scooter kullanmışlığım var şimdi vitesli bir motosiklet ile başlamak istiyorum. yeni başlangıç motosikletlerinin hepsini inceledim ; fakat...
cümleten merhaba. motosiklete yeni heves etmiş biri olarak aranıza katılmış bulunmaktayım. daha tecrübeli kardeşlerimden , abilerimden birşeyler öğrenmek iamacındayım. yaşım 20 , İzmir / Karşıyaka lıyım :)