Arama sonuçlarınız

1. Twin

İst'da ya da ist'a yakın illerde viraj yapmaya gidilebilecek yerler?

Arkadaşlar hafta sonlarını şehir içinde trafikte geçirmektense viraj yapmak için güzel asfalta sahip yerler arıyoruz. Bildiğiniz güzel virajları olan asfaltı güzel olup viraj keyfine doyabileceğimiz yerler var mıdır? Bildiğiniz yerleri bizimle paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkür ederim.
  2. Twin

Kask hakkında farklı bir soru? Aradaki fiyat farkına değer mi sizce???

Şuanda Shoei Xr-1100 kullanıyorum ve motorum cbr250. Yeni bir kask alacağım. Shark speed R'a imkanım yetiyor ama birde Race R Pro serisi var. Arada 500-600 lira gibi bir fiyat farkı var. Sizce bu fiyat farkına değer mi? Her zaman en kalitelisini alma mantığında olan bir insanım ama şuanda...
  3. Twin

Rev'it Apollo & Rev'it Jupiter ???

Bu 2 monttan birisini alıcam. Araların da 100 lira fiyat farkı var. İkisininde sırt koruması hoşuma gitmedi soft koruma var zaten birde Knox sırt koruma alıcam. Bu 2 monttan kullanmış olduğunuz bir mont varmı? Hangisini tavsiye edersiniz? Öyle karda kışta gezmiyeceğim ama olurda gezmeye çıkarım...
  4. Twin

Nolan N63 kask hakkında bilgi???

Cümleten Selamın Aleyküm. Adım Can. 18 yaşındayım, öğrenciyim. Kendi bütçeme göre bir kask almayı düşünüyorum. Nolan kask'ın replica modelleri çok hoşuma gitti. Nolan N63 kask almayı düşünüyorum. N62 serisini ya da N63 kullanan varmı acaba aramızda? Bu kaskı kullanmış veya kullanan varsa bana...

Yeni mesajlar