Arama sonuçlarınız

1. Siyahi

Motorum Çok Oturaklı Gelmiyor

2. Siyahi

CFMoto 450SR şeytanın oyuncağı mı?

Son zamanlarda bir durum dikkatimi çekiyor. Hangi motosiklet kazası haberini açsam, instagram da hangi kaza reels'ine denk gelsem, videonun bir yerinden mutlaka bir 450SR veya 250SR çıkıyor. Bir dönem bu görevi R25 üstlenmişti, şimdi nöbet değişimi yaşanmış gibi. Zafer Hoca'nın kaza analiz...
  3. Siyahi

Resim yükleyememe

Bildiğim kadarıyla 4Riders ve Oktay Motor gibi firmalar reklam veriyor. Bu reklam gelirleri yalnızca sitenin domain ve hosting masraflarını karşılayacak seviyede mi, yoksa farklı giderler de mi söz konusu? Bu konuyu bilmediğim için soruyorum. Ayrıca forumda 4-5 civarında yönetici olduğunu...
  4. Siyahi

Maxi Scooter Tavsiyesi

Şu an bayilerde Sıfır km Kymco X-Town 230 bin TL. 2. el maxiscooter alacağıma aynı paraya 0 km bu Kymco yu alırdım
  5. Siyahi

Almanya 2000 - 2025 arası pazar payı değişimi

Her ne kadar Muzo forumun yaramaz çocuğu olarak bilinse de, forum trafiğini canlı tutan, gündemi ve üyeleri yakından takip eden biriydi. Bunu da zaman zaman mayhoş ama çoğu zaman yüzümüzde tebessüm bırakan esprileriyle yapıyordu. Bununla birlikte, bu forumda beni gerçekten rahatsız eden bir üye...
  6. Siyahi

İlk motor

Km'si yüksek 2.el Xmax veya Forza alacağınıza Sıfır km Kymco X-Town CT 250 öneririm. İstediğiniz kriterlere uygun (Otobanda 130-140 km/h ile gidebileceğiniz, saklama alanları gayet tatminkar) ve Nakit Ödeme Avantajı ile 230.000 ₺ ile bütçenize uygun bu maxi-scooterla motorculuk hayatınıza ilk...
  7. Siyahi

Önemli Olan Boyuymuş.

Teşekkür ederim. Bu yaz aksilik olmazsa Datça Motofest'e katılmayı düşünüyorum. Bu motorun zevkine vardıktan sonra muhtemelen bende KTM 1290 a geçerim :) 1776716205 Sağolasın. Aynen safari çöl rengi Tenerem vardı. Türkiye'de renk olarak nadir olanlardan biriydi. Dediğiniz gibi tek silindir...
  8. Siyahi

Önemli Olan Boyuymuş.

Sağol Makbülü 85 cm ve üzeri imiş. Zevk meselesi. Kişiden kişiye göre değişir elbet 😃
  9. Siyahi

Önemli Olan Boyuymuş.

2012’de ilk motorumu aldığım gün bu foruma da üye olmuştum. Aradan geçen 14 yılda elimden neler geçti neler… Piaggio Xevo 250, Xevo 400, Bajaj Pulsar 125, 150, 200, 250 derken; CFMOTO 250NK, KTM Duke 390, Yamaha Tenere 660… ve turuncu KTM 790 Adventure. Tenere’ye kadar olan süreçte scooter +...
  10. Siyahi

2026 İtalya motosiklet satışları(ibretlik)

O'nun rutini artık. Eminim ki haz alıyordur :ROFLMAO:
  11. Siyahi

Toprak MotoGP'de başarılı olabilir mi?

Toprak Razgatlıoğlu’nu Kawasaki Puccetti Racing zamanlarından beri takip ederim. Yarışlarının çoğunu canlı izlerim, kaçırdıklarımı da mutlaka tekrar açıp izlerim. Yamaha’dan BMW 'ye geçtiğinde açıkçası ben de kızan tayfadandım. “Kariyeri yakacak” dedik ama adam yine ters köşe yaptı hepimizi...
  12. Siyahi

Herkes haddini bilecek. 800.000 km ! Respect!!!!

Yine mi Muzo? yasaklanmaktan hiç bıkmayan arkadaşımız, yine aramıza dönmüş. Adamın yeteneğine hayran kalmamak elde değil. Her yasaklanıp geri dönüşünde, 'Testere' serisinden bir sahne canlanıyor gözümde. Bir sonraki hamlesi ne olacak merak ediyorum. Belki forum adminleriyle bir 'death match'...
  13. Siyahi

Acaba hastalıklı mıyım

Sene 1982… Henüz 504’ümüz 7 yaşındayken girmişti hayatımıza. İlk göz ağrımızdı. Tam 30 yıl boyunca kahrımızı çekti; bizi hiç yarı yolda bırakmadı. Araba kullanmayı onunla öğrendim. Direksiyondan vitesliydi, 4 ileri şanzımanı vardı. Yaz gecelerinde babama tavandaki manuel sunroof’u açtırır, arka...
  14. Siyahi

Komik olmayan ve bir o kadar da düşündürmeyen motorcu capsi

Muhtemelen bir sonraki hesap "Excalibur" olacak. "Adamın adı Muzaffer Topalak, nickname'i excalibur!" (CMYLMZ)
  15. Siyahi

Komik olmayan ve bir o kadar da düşündürmeyen motorcu capsi

Orjinal Kel bu şekildeydi 😅
  16. Siyahi

Yüksek cc ve pahalı Çin motorlarını kimler alıyor?

Alanlar yanlış anlamasın, amacım yadırgamak değil. Ama yedek parça sıkıntısı yaşamayan neredeyse Çin markası yok gibi. Üstüne üstlük daha ilk 100 km de dahi egzozdan, göstergeden trim sesi gelmeyen Çin motoru da yok. 750.000 TL ye, 550.000 TL ye bu motorlara para vermek her yiğidin harcı...
  17. Siyahi

Yamaha Tenere yakıt göstergesi sorunu

Merhaba. Geçtiğimiz haftasonu Tenere nin hakkını vermek için araziye çıktım. Geniş çaplı bir çukurdan geçerken tam dengemi sağlayamadım ve motoru olduğu yerde sağa bıraktım. Depo kapağı üstünden bir miktar yakıt aktı. Ardından ekrandaki yakıt göstergesi sürekli yanıp sönmeye başladı. Motoru...
  18. Siyahi

Tenere'me yeni soft yan çantalarım

Selamlar Tenere için uzun zamandır yan çanta arayışı içindeydim. Aluminyum mu olsun, kumaş çanta mı olsun karar verememişken şansıma Tenere'm ile aynı renkte branda kumaşı buldum ve softcase çantasını yaptırdım. Çantanın boş ve açık hali 64x53 cm geliyor. Sanırım dolu hali ile tek çanta 40...
  19. Siyahi

2024 Honda NX500 motosiklet severlerin beğenisine sunuldu

Honda’nın ikonik 'NX' kavramı, motosiklet ürün gamına yeni NX500 modeli ile geri dönüyor. 'NewX-over' anlamına gelen NX500, zor yol şartlarından uzun mesafeli maceralara kadar tüm sürüş koşullarında keyifli bir yolculuk için tasarlandı. EICMA’da ilk kez motosiklet severlerin beğenisine sunulan...
  20. Siyahi

250'lik motordan, Tenere 660'ya geçiş

Merhaba Dostlar Henüz bu yazın başında sıfır km aldığım Pulsar F250'yi satıp hayallerimdeki motorlardan birisi olan Tenere 660'ya geçiş yapmış bulunmaktayım. 250'lik Pulsarı Çanakkale'ye sürerek götürüp, geriye dönüşü Tenere ile yaptım. 24 saat içinde 500+500 (git-gel) 1.000 km yol katettim...

Yeni mesajlar