Arama sonuçlarınız

1. M

BMW F650 97 Egzos

s.a. arkadaşlar motoruma seslı egzos takmak ıstıyorum ama uygun fiyata ne takabiliriz varsa bildiniz egzos link atabilirsiniz zaten tek silindir çıkacak ses gür bi ses ve tok tok die olur gibi gercekten gaza asıldımmı ortalıgı inleticek bi egzos arıyorum ...
  2. M

vites müşürü acil yardım

s.a. arkadaşlar yardımlarınıza ihtiyacım var motorum bmw f650 97 model pazar gunu komple bakım yaptım motoruma yag degısımı yag fıltresı vs saatlerce ııtınayla temızledım en son işim bitti motoru topladım sadece motor koruma plastiğini takmadım bindim benzin istasyonuna gittim hem benzin almak...
  3. M

bmw f650 97 elcik koruma

s.a. arkadaşlar bmw f650 97 model motoruma elcık koruma almak ıstıorum hangı urunler uyar orjınal bulunurmu cok pahalımı?
  4. M

BMW F650 debriyaj teli acill

arkadaşlar yine yanlış yere yazdın diceksin ama bmw sayfasında yazdım kimse cvp vermedı motorumun debriyaj telikoptu kopacak söyleki dün gece vitesler zor gecmeye basladı debriyaj kolu yumusadı dedım sıkayım bi baktımkı debriyaj koluna giren yerdeki kafa ile tel birleşim yerinden ince ince...
  5. M

f650 sirkeleme, egzos patlatma, tekleme.

s.a. arkadaşlar bi süre önce yazmıştım sorunu ama düne kadar sorun yoktu bu şekilde arada yapıyordu yine ama dun biraz uzun yol yapayım dedim söyle anlatayım sonadan takma benzin filtresi vardı ondan dolayı oldunu dusundum cunkı benzın alınca duzeldı her neyse soktum onu dırek bagladım ara...
  6. M

f650 tekleme

arkadaşlar motorum 97 model biliyorsunuz ki bunların benzin filtresi depo içinde mevcut ama aldıgım kişi motorun benzın cıkıs hortumuna da fıltre koymus hemde koskoca bişe nissan primera filtresi bu motorun tekleme yapmasına sebep olurmu ?
  7. M

izmit'te bmw f650'den anlayan

s.a. arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bu motordan izmitte en iyi kim anlar?
  8. M

mobil 15w50 yada castrol 15w50 motor yağı yardım

s.a. arkadaşlar başlıktada yazdıgım gibi mobil veya castrol 15w50 motor yağlarından birinden lazım alabilceğim tlf numarası site önerirmisiniz kocaelideyim burada olursa daha güzel olur.
  9. M

BMW F650 acil yardım

S.A. ARKADAŞLAR 2 GUN ONCE MOTORUMA KAVUŞTUM BMW F650 97 MODEL MOTORUN BAKIMINI YAPACAGIM YANLIZ HANGI YAGI KULLANMAM GEREKIYOR BILMIYORUM LFN TECRÜBELERİNİZLE MOTORUM İÇİN EN UYGUN YAĞI SİZLRDEN DUYMAK İSTİYORUM VE KOCAELİDEYİM İZMİTTE BU MOTORDAN ANLAYAN Bİ USTA LAZIM VE SON OLARAK TA YAG...
  10. M

motosiklet seçimi acil yardım

s.a. arkadaşlar ben kocaeliden melih yılmaz yaş 25 boy 182 kilo 105 :) motosiklet alacağım enduro alacaktım 6500 lira limitim var duzgun enduro bulamadım aslında eskıden beri racing hastalıgı var ama dusunmuyordum pahalı diye ama internette bi kaç model buldum sizinle paylaşacagım sizce hangisi...

Yeni mesajlar