Arama sonuçlarınız

1. madsky

Mavi 2016 Xmax 250

Arkadaşlar selam 2016 Model 11400km dedir. Aracımın hasar kaydı yoktur. Motorun ikinci sahibiyim. İlk sahibi sol ve sağ tarafında düşürmüş kaporta tamir edilip mavi renge boyanmıştır. Rengi BMW mavisidir, renk ruhsata işlidir, çevirmede sorun yaşamazsınız. Üzerindeki boya 1500tl değerindedir...
  2. madsky

Cep Telefonu ve Tablet teknisyeni

Arkadaşlar selam, yeni açacağımız cep telefonu ve tablet için yedek parça ve teknik servis hizmeti verecek olan ofisimiz için cep telefonu ve tablet teknisyeni aramaktayız. İş arayan arkadaşlarımın -en az lise mezunu -en az 2 yıl tecrübeye sahip -askerliğini yapmış veya tecilli -tercihen...
  3. madsky

satış hakkında soru

Arkadaşlar selam, motosikletimi satıcam fakat muayenesi olmadığı için noter satışı yapamıyoruz. alıcı parasını ödicek, motoru ve ruhsatı alıcak, muayenesini yaptırıp öyle gelicek ve satışını o zaman yapacağız. şimdi ben güvenemiyorum hani motorla olur da allah korusun bi kaza yaparsa ruhsat...
  4. madsky

vekalet vererek noter satışı yapma

Arkadaşlar selam, motorumu sattım. fakat noter satışı daha gerçekleşmedi. hatta alan kişi daha teslim almadı bile. motorumun muayenesi olmadığı için sanırım artık noter satışı gerçekleşmiyor. Fakat benim muayene yaptıracak zamanım ve durumum yok. alan kişi muayenesini yaptırıcak. Muayene...
  5. madsky

ledow 250, bisan 250 veya keeway ss250 ariyorum istanbul ici

Merhaba, Istanbul içi v motor 250cc lik motor arıyorum. 3000-3500TL arası olması ve km nin 20000i geçmemiş olması yeterlidir. Ödeme nakit ve motor beğenilirse hemen alacagim.

Yeni mesajlar