Arama sonuçlarınız

1. S

Mondial mt 125 scooter

Marka:mondial model:mt 125 muaynesi 28.01.2015 e kadar var kaporta full yeni, mavi renkte ceza yedim onu ödemek için çok ucuza bırakıyorun detaylı ilan linkte http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-muaynesi-yeni-kaportasi-sifir-aciklamalari-okuyun-115976563/detay/ TEL: 538 425...
  2. S

A2 den ceza yedim :(

A2 sertifikam var ehliyete dönüştürmedim bugün ceza yedim :( ne kadar gelir eksik ehliyet falan yazıyor kağıtta bide 15 gün içinde ödersem ne kadar öderim , şimdiden teşekkürler
  3. S

ruhsat problemi

Arkadaşlar muaynede araç özellikleri:araç katogorisi farklı Araç özellikleri:koltuk sayısı farklı Ağır kusur olarak geçiyor adam dediki trafiğe git düzelttir öyle gel dedi ben bu düzelttirme olayına para ödeyeceğimmi ?
  4. S

muayne hakkında

selamın aleyküm arkadaşlar motorsikletin ön park lambası yanmıyor sorun olurmu muaynede , {arkadaşın motorunda park lambası bile yok muayneden geçtide sorim dedim bende nolur nolmaz }
  5. S

Muayne ve Disk fren sorunu

Selamın Aleyküm abilerim kardeşlerim motorsikletimin muaynesi geliyor malum kış ortasında gitmek pek işime gelmiyor 1 2 ay geç yaptırsam cezası ne kadar olur ,birde hidrolik koyuyorum merkeze merkez pompalamıyor hidrolik hortumu yeni ,katıyorum katıyorum pompalamıyor dot4 hidrolik yağı...
  6. S

karbüratör sorunu

Selamın Aleyküm motosikletimin karbüratörü baya kirlenmişti bende bi çıkarim kabasını alim dedim sonra geri taktım benzin aldım motor çalışmadı ney noldu anlamadım bile birde foruma danışim dedim . ( 125 mt ve karbüratörü sökmeden önce saat gibiydi )
  7. S

Ateşleme sorunu ! mt 125

Selamın aleyküm . malum havalar soğudu yağmurdu falan benimde motorum arka iç çamurluğu yok bobinde orda su gidiyor durmadan bugün motor stop etti ve çalışmadı buji piposuna elktrik gitmiyor pipoyu çıkardım yine ateşleme yok neyden kaynaklı ? Not: bobini çıkartıp başka bobin taktım yine olmadı
  8. S

Korna problemi

arkadaşlar kışın motorum çok yağmurda kaldı ve kornam cızırtılıydı en son şampiyonluk kutlamasında kulllandım ondan sonra korna hiç çalışmadı yeni düğmeler aldım yeni korna aldım çalışmadı sorun nedir sigorta olayları falanmı acaba ( Not : GS Süper lig şampiyonu olduğunda Süper kupa şampiyonluğu...
  9. S

Marş Motoru

Merhaba arkadaşlar konu sitede var ama benimki daha değişik bişey anlayamadım bi sorayım dedim motorum marşa basınca tık tık ediyor ama ayak marşından hareket ettirdiğimizde el ile marştan tekrar bastığımda çalışıyor umarım anlayabilmişsinizdir özet ise ilk batığımda tık tık ediyor daha sonra...
  10. S

konjektördenmi marş motorundan mı

selamın aleyküm kardeşlerim marş tık tık ediyor hafiften, ayak marşına dokununca marş basıyor, motor çalışırken marşa bastım çalıştı ( marş motoru arızalımı değilmi diye) önce çalıştı sonra yine tıktık etti acaba konjektördenmi marş motorundanmı ayrıyeten marşa basıyorum çok düşük şekilde alıyor...
  11. S

Scooter debriyaj balatası hakkında

Abilerim yeni takılan varyatör balatası ses yaparmı ? rolantide ses yok gaz verince ses gelmeye başlıyor titreme gibisinden Birde sabah motoru aldım stop etmiyordu benim motorum statörü değişti stop etmeye başladı kontaktan ama hızlandım bitaz sonra yine stop etmemeye başladı kontağını 2 hafta...
  12. S

acill yardım bu sefer motorum çalışmıyor

öncelikle sa arkadaşlar motorumun benzini bitti depoya üfledim gitsin diye arada bi pat sesi geldi ama çalışmadı benzin aldım bu sefer çalışan motor çalışmadı motorcuya gittik arkadaşımın motoru ile dedi ayak marşından pompala ,yaptım olmadı motorcuya götürdüm akü azalmıştı ek akü taktı(takviye)...
  13. S

Motorsikletim stop etmiyor yardım

Öncelikle Selamın Aleyküm mondial 125 mt scooterim var .Scooterim stop etmiyordu internetten baktığım kadarıyla kontak bozuktur dedim sonra bugün gittim kontak seti aldım ama motorum hala stop etmiyor acaba bunun sebebi nedir. NOT : motorum varyatör arızalıdır yani öne itekliyor çok...
  14. S

Bi bakın ustalar

Öncelikle Selamın Aleyküm mondial 125 mt scooterim var .Scooterim stop etmiyordu internetten baktığım kadarıyla kontak bozuktur dedim sonra bugün gittim kontak seti aldım ama motorum hala stop etmiyor acaba bunun sebebi nedir. NOT : motorum varyatör arızalıdır yani öne itekliyor çok...

Yeni mesajlar