Arama sonuçlarınız

1. T

kışında kullanabilecegim bi motor türü hangisi

merhaba arkadaşlar ben motora yeni başlamayı düşünüyorum istanbulda oturuyorum kışında kullanabilecegim bi motor istiyorum benim aklımdan geçen istedigim motor ducati monster ama başlangıc için uygun bi motor degil sanırım siz neler tavsiye edersiniz hem başlangıca uygun hemde kışın...
  2. T

tron filminde ki ducati motoru hangi model

merhaba tam istedigim motor tarzı çocugun kullandıgı ducati ama modeli nedir ne tarzdır bilmiyorum lütfen yardımcı olun ben ninja 250 almayı düşünüyodum ama onu gördükden sonra artık sıradan nakedlardan falan istemiyorum alcagım motorun bi ruhu olsun istiyorum lütfen o tarz da motorları nasl...
  3. T

istanbul ataşehir a2 sürücü kursu bilen varmı

merhaba arkadaşlar bende motor almak istiyorum artık ninja 250 yi çok begeniyorum muhtemelen onu alıcam ancak henüz ehliyetim yok :) ataşehirde iyi sürücü kursu biliyormusunuz ve sürücü kursuna kayıt olurken dikkat etmem gereken bişey varmı mesela hangi motorla ögreticekleri gibi biraz yardımcı...
  4. T

yeni motor alıcak birine tavsiye

merhaba ben motor almayı düşünüyorum ancak bilgim çok çok az beni bu konuda biraz bilgilendirirseniz sevinirim ne alıcagımı hiç bilmiyorum ne tarz bi motor almalıyım hangisi nasıldır hiç bir fikrim yok istanbulda yaşıyorum 1.83 boyundayım 72 kiloyum benim için motorun görünümüde bir hayli önemli...

Yeni mesajlar