Arama sonuçlarınız

1. ogzcngdk

YouTube Kanalıma Beklerim (:

abone oldum, renk paleti çok güzel, umarım çok insana ulaşırsınız
  2. ogzcngdk

Crf 250 ye Rakip Gelmiş

beygir ve tork değerleri güzel, üstten tek egzantrik olması güzel, biraz ağır bu arazide dezavantaj, elcik koruma ve yan koruma demirleri gibi aksesuarlara ihtiyacı var, fiyatıda baya uygun, eğer problem çıkaran bir motor değilse, arazide dağılmayacaksa piyasada tutunma şansı var
  3. ogzcngdk

Bedava verseler asla binmem dediğiniz motorlar?

mondial x treme max 200 acayip dandik bir motor, 2 hafta dayanamaz bana
  4. ogzcngdk

Hyosung Gv 250 gaz yemiyor?

hocam bu yazdığınız problem bir çok yerden kaynaklanabilir, -buji piposu çatlağı kontrol, buji kontrol (bu rölantide durmaz yüksek devirlerde daha iyi gaz yer) -emme manifoldu hava kaçağı kontrol (emmeden hava alırsa rölantide durmaz gaz yemesi çok dengesizleşir) -karbratör emme manifold...
  5. ogzcngdk

Aküden led veya lamba alma

olur, en yakın yerden şase alınacak, artı hatta arka lambadan alınacak, ama led lambada röle tertibatına gerek yok. çektiği akım çok az zaten, arada anahtar varsa ve çekilen akım 4-5 amperleri buluyorsa röle lazım, buda zaten akkor ampullerde ancak mümkün
  6. ogzcngdk

Fren hidrolik yağı ile balata aynı anda değiştirilir mi?

evet değiştirebilirsiniz ama burda bir kafa karışıklığı yaratmışssınız, önce fren balatası sonra hidrolik sıvısı değiştirilmelidir. fren balataları yerinde değilken hidrolik değiştiremezsiniz.
  7. ogzcngdk

Neden ağır motorla enduro olmaz videosu (komikli)

daha dün bunun aynısını yaşadık, allahtan 2 kişiydikte kurtardık tenereyi :) gerçekten çok ağır makine, aynı lastik olmasına rağmen hero hafif olması avantajıyla daha rahat çıkıyor
  8. ogzcngdk

Scootere yağ ekleyebilir miyim?

her hangi bir yağ ekleyebilirsiniz, eksik olmasından çok daha iyidir.
  9. ogzcngdk

Bursa, Atatürk Cad. civarındaki trafikten izlenimlerim

Ben Bursanın bu bölgesine, zafer plazadan, ulucaminin devamı ve heykele kadar olan kısma geldiğim zaman aha diyorum geldik hindistana, öyle karmaşık bir trafik var burda.
  10. ogzcngdk

Uludağ Göller Bölgesine 20 Motosiklet Çıkarma Yaptık!

abi avatarı değiştirmişsin, kim bu tanıyamadım, beni bilgilendir :) abi üzgünüm ama bu rota soft oğlu soft herkes çıkabilir, bizim olayımız başka aslında ama, buraya manzarası atmosferi için mevsimde bir kere çıkarız. :)
  11. ogzcngdk

🙏 🙏 🙏 Aynı yerden iniyoruz başka inişi yok malesef, bilinenin aksine maden bölgesi ve otellere bağlanmıyor malesef, koca koca kayalar var, vadiler var geçemezsin :( Geçenlerde bir rota açtım, Cumalızık köyünden madenlere çıktım ve ordan otellere bağlandım, yapılabilecek tek rota bu şu anda, ama...
  12. ogzcngdk

Uludağ'ın zirvesine çok yakın, yaklaşık 2200 metrede bulunan Kilimli göl, Aynalı göl, Karagöl ve Buzlu gölü 20 motosiklet ziyaret ettik. Açık konuşmak gerekirse o bölgeye bu kadar kalabalık çıkmak ve bir sorun yaşamamak şans işidir, çünkü o bölgenin havası çok hızlı bir şekilde değişebilir ve...
  13. ogzcngdk

Hero Xpulse 200 4V Pro

9 binde temizlenmesinde bir sakınca yok, evet ilk bakımda çapak birikir ama o filtre tıkanacak bir filtre değil, ben 9 binde kendim açmıştım pek bir şey yoktu, bunlara takılmayın motorun keyfini çıkarın.
  14. ogzcngdk

Vlog için SJCam yada Akaso kullanan var mı?

sjcam ile veya başka dandirik markalarla bu işler olmaz, emin olun olmaz bugün ben motovlog çekeceğim dediniz zaman alacağınız en düşük bütçeli kamera osmo action 3 tür. Başka kameralara boşuna para harcamayın, işinizi görmez... Denendi onaylandı.
  15. ogzcngdk

Yuki dirty paws offroad 250 alınır mı?

Bunu arazide baya kullanan var ama bende merak ediyorum açıkçası
  16. ogzcngdk

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

hayır çıkartamazsın, kaçak yollardan çıkartabilirsin ama kaybolan plaka başka bir araca takılırsa ve bir suça karışırsa yada ceza yerse senin başın yanar, zaten trafik şubeye ihbar yaptıysan süreç başladı, mecburen ödeyeceksin.
  17. ogzcngdk

Plakamı kaybettim ne yapmalıyım?

Sen yandın baştan söyleyeyim, trafik şubeye gidip kayıp ihbarı yapacaksın ve yeni ruhsat ve plaka çıkaracaksın. Başıma geldi çok acıtmıştı :(
  18. ogzcngdk

Piskiyatrik Tedavi - Motosiklet

Prozac'ı yabana atmayın ama :) motosiklet kullanmak elbette mükemmel hissettiriyor ama depresyondaysanız motosiklet bile kullanasınız gelmez, mutlu olamazsınız, böyle durumlarda bir uzmana görünmek ve ilaç almakta kesinlikle fayda var. İlaçla birlikte motosiklet kullanırsanız acayip hızlı...
  19. ogzcngdk

Lokma (Cırcır) Takımı Önerisi

benim önerim el aletlerini kalite almak yönünde olacak, size tavsiyem elta 1/2 lokma takımı almanız, buna ek olarak kombine anahtar setide alırsanız baya birşeyler yapabilirsiniz. Biraz pahalı olur ama 100 sene bile kullanırsınız bunları motosiklet için 1/2 lokma takımı almanız lazım 1/4 olarak...
  20. ogzcngdk

Uludağda kar sezonu açıldı!

Teşekkürler🙏 Enduroda olay öyle değil, dere yatakları, çamur birikintiler, dik rampalarda falan sürerek keyif alıyosun, değişik bir olay 😄 Sezon bizim için yeni açılıyor, özellikle Bursa'da olmak benim için büyük şans, kocaman bir oyun alanına sahibim. Tabi lastikler orijinal değil, kros lastik...

Yeni mesajlar