Arama sonuçlarınız

1. cx571

Yamaha YBR 125 ESD için lastik seçiminde yardım

YAMAHA YBR 125 ESD motosikletim için lastik almak istiyorum. Kafamı karıştırıyor bu lastikler. Kararsız Kaldım. Pirelli MT65 serisimi Pirelli DURA TRACTİON serimi Michelin Pilot Street serimi Lastiklerin arasında fiyat farkı yok . Yalnızca rica ediyorum Bu lastikleri kullananlar yorum yaparsa...
  2. cx571

MUGLA/BODRUM da İkamet eden Motorcu Kardeşlerim Yardım.

Motorbike Hospital - Ersoy Naz Motosiklet. Bu Şahıstan Sahibinden.com GET ilanlı ürün aldım Fakat sıkıntı yaşamadım. Daha sonra Şahsa güvendiğim için. Motoruma Ön jant ve Lastik Sipariş ettim. Parasını Havale yolu ile gönderdim. Jantı gönderdim deyip benı 4 gün oyaladı sonunda jant geldi. 2nci...
  3. cx571

Eski Kasa CBR 125 R Ön Jant

Konunun isminden anlaşıldığı gibi ESKİ kasa Honda CBR 125 R motosikletim için Ön jant aramaktayım. Netten aldığım iki jantta kazalı motordan sökülüp yollandığı için yamuk yumuktu. Her Neyse Bu Motora Uygun Jant arıyorum. Yardımcı olursanız sevınırım.
  4. cx571

30.08.2013 CBR 250 R KAZASI

Sinoptan Ankaraya gitmek için yola çıktım. Tosya yolu üzerinden giderken Kargı(Çorum) Sinop Yol ayrımı - 4 şeritli kocaman yol- ben orta şeritten giderken , en sağ şeritte 4lüleri yakmış bulunan araç paralel olarak kargı yoluna girmek için en sol şerite doğru hareket ediyor. ve orta noktada...
  5. cx571

100-200 Tl arası Navigasyon Cihazı

Herkese Merhaba; 100-200 Tl arası Sınırsız Harita Güncellemesi Olan Bir Navigasyon Cihazı aramaktayım. Sıfır ürün arıyorum. Cihazı Kullananların tavsiyesini bekliyorum. gittigidiyor veya sahibinden veya diğer güvenilir sitelerden link vermenizi rica ediyorum. ve nedenını açıklarsanız sevinirim.
  6. cx571

Honda cbr125r elektrik sorunu

Arkadaşlar benım motorda çok anormal bi durum var. Aküyü daha dün aldım.aLMA sEbebim diğer akü boşalmıs. Şarj ettim marş bastı çalıştırdım iki turladım. ama belli süre sonra yıne stop edip marşa bastımda lambalar zayıf yanıyor ve marş basmıyodu. Her neyse yeni aküyü dün aldım dediğim gibi taktım...