Arama sonuçlarınız

1. zanaatkar

İlk Bakım ve Kayıştan Gelen Ses

Mondial 50 Revival'ı 500-1000 km ilk bakımı için yetkili servise götürdüm. Sadece yağ değişimi yapıldı. 60 TL para aldılar. Bu rakam normal mi? Ayrıca motordan gelen sesi sorduğumda kayıştan geliyor, bir şey yapamayız dediler, tam da o esnada benimkinin aynısından sıfır bir motor daha vardı...
  2. zanaatkar

Mondial Revival 50 "Kırat"

Yıllar önce ufak bir motor alıp beni gezdirsin dediğim günlerde yediğim cezadan ötürü kendimi bisiklete vermiştim. 4 yıl boyunca her yaz durmaksızın pedalladım lakin bu sene artık motor olayına girdim ve Mondial Revival 50'ye yani Kırat'a kavuştum. Alışveriş internet üzerinden gerçekleşti ve...
  3. zanaatkar

Ne Tür Kask Tavsiye Edersiniz?

Bugün itibariyle internetten Mondial Revival 50 siparişi verdim, şimdi ise kask ve diğer ihtiyaçlara yöneliyorum. Kask konusunda tavsiyeniz ne olur çok hızlı gidemeyecek biri için? Ayrıca ölçüsünü nasıl ayarlayabiliriz? Hepsiburada üzerinden link atabilirsiniz.
  4. zanaatkar

50cc Scooter İş Görür Mü?

Merhaba arkadaşlar, B(M) sınıfı ehliyet (a1-a2 al diye fikir belirtmezseniz sevinirim) ile 50cc scooter alıp, kısa mesafeli yerlere gezmeye gideyim diyorum, biraz kafamda şüpheler olsa da bu scooter işimi görür mü? Daha önceleri 50cc'lik mobiliyetlerle gezilerim olmuştu, rampalarda da gayet...