Arama sonuçlarınız

1. -EmRe-

insani yardım :)

Benden tecrübeli arkadaslarım abilerim geçen hafta bajaj discover aldım ama kullanmadan yna biraz sıkıntı çekiyorum özellikle vites küçültme,kalkış ve devrine uygun vites değiştirmek falan gibi. Sıkıntılarım var elinde bilgisi olan şu garip kardeşine yardım etmek isteyen herkesi bu. Konuya...
  2. -EmRe-

02.11.2013 ehliyet sınavı hak.

arkadaşlar-abiler bu gün yaklaşık 4-5 senedir hayalini kurduğum motorsiklet tutkum için ilk adımı attım ve ehliyet sınavı na girdim yalnız aklıma takılan bi kaç soru var. 1-normal de 45 soru var diye biliyorum ama 60 soru üzerinden sınava girdim 2-trafik ve çevre bilgisi motor bilgisi vs.gibi...
  3. -EmRe-

honda fizy yakıt tüketimi ?

merhaba arkadaşlar aklıma takılan bir soruyu sizinle paylaşmak istedim çalıştığım yerdeki abi honda fizy aldı motoru ilk aldığında 10 tl lik sonra ise 25 tl lik yakıt doldurmuş bu gün 100 km ye geldi motor ve benzin bitti sizce normal mi motoru yeni sıfır aldı bide ilk benzin koyduğunda yağ...
  4. -EmRe-

içimdeki bitmeyen motorsiklet tutkusu :(

evet abiler ablalar arkadaşlar ehliyet almama 1 yıl kadar bir süre var ama ben dayanamıyorum bir an önce motorsikletimi alıp kendimi yollara vurmak istiyorum bana bu tutkuyu nasıl dindirebileceğim hakkında yardımcı olurmusunuz.öyle bir şeyki artık yoldan geçen motorsikletleri sesinden markasına...
  5. -EmRe-

benim tercihim sizce doğru olurmu ?

selamlar abiler ben 16 yaşındayım kısmetse bu sene ehliyet alacağım kışın çalışıp para biriktirip yazın ise önce ehliyet sonra,motor almaya karar verdim aklımda başlangıç olarak mondial hyena 100xhttp://www.mondialmotor.com.tr/?p=model&i=1289 var,4vitesli bir motor yani bana uygun olurmu bunu...
  6. -EmRe-

selamın aleyküm

selamın aleyküm arkadaşlar ben buraya yeni kayıt oldum ama kayıt olmadan öncede çok takip ettim gerçekten çok keyifli vakit geçirebileceğimiz bir forum emeği geçenlerin eline sağlık inşallah benede 1 sene sonra ehliyetimi alıyorum ama dayanamıyorum keşke ehliyet yaşını küçültseler :)

Yeni mesajlar