Arama sonuçlarınız

1. saturn

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 1. Tiyatro Festivali

Tüm MT ailesi 1.si düzenlenen Tiyatro Festivalimize hepiniz davetlisiniz. Oyunlarımız ücretsizdir. Katılımlarınız için şimdiden teşekkür ederim. Gelen arkadaşlarımla tanışmak isterim iletişim için 5496490116 Yer : Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi ATATÜRK Kültür Merkezi
  2. saturn

Yağmurlu Bir Günde...

Benim çok hoşuma gitti, sizinlede paylaşmak istedim. Umarım verilmemiştir :)
  3. saturn

Bilinçli Tüketici Olalım. Aramızda Avukat Var Mı Acaba?

Sanal bir server satın aldım, aldığım firma ile sorunlar yaşamaya başladım, ciddiye alınmama, ukale konusmalar vb durumlar. Aldığım hizmet için adresime fatura gönderilmesini istedim, 200 TL ve üstü alışverişlere fatura kestiklerini söylediler. Elimde yazılı konusma metinlerinin görüntüleri...
  4. saturn

Megelli Naked 250S

İngiliz markadası Megelli'den 250 CC Naked. SYM Wolf 250'ye alternatif olabilir. Tip olarak bence bir eksiği yok,en önemli nokta ise 120 kg olması. Ne kadar doğru bilinmez ama resmi sitesinden değerler aşağıda; Silindir Silindir TEK Çap x Strok (mm) 77 x 53.6 Hacmi (cc) 249,6 Sıkıştırma Oranı...
  5. saturn

İri Adama Yardım :)

Merhaba arkadaşlar. Motor alma zamanının geldiğini düşünüyorum artık :) Her motor sesine kafa çevirmekten yoruldum :) 1.88 Boy , 98 Kiloyum. Bi motorda ne aradığımı yazayım ben, herkes fikrini yöneltsin bana uygun bir motor bulalım el birliği ile... (Motor Tecrübem Var) - Boy ve Kilodan dolayı...
  6. saturn

Ayak Üstü Soyuluyorum Yardım :)

Merhaba arkadaşlar. Ehliyet almak için bugün 2 tane kursa gittim. B + A2 Alacağım. Bana cıkardıkları fiyat bu; B - 600 TL Kurs Ücreti - 100 TL Sınav Ücreti - Maliye İçin 290 TL - Trafik İçin 87 TL A2 - 300 TL Kurs Ücreti - 100 TL Sınav Ücreti - Maliye İçin 90 TL Neden bu...
  7. saturn

Merhabalar Efenim :)

Merrhaba arkadaşlar. İsmim Hamza,19 Yaşındayım. Lise mezunuyum üniversiteye hazırlanıyorum. Son 1 haftadır uykusuz gecelerimi burada geçiriyorum :) Memleketim Uşak. Şu an için bir canavara sahip degilim :( Başlangıç motoru olarak KTM 200 Duke düşünüyorum. Uşak'tan motor tutkumu yaşatacak bi abim...
  8. saturn

Tavsiyeleriniz Bekliyorum Arkadaşlar

Merhaba abilerim varsa ablalarım,aranıza yeni katıldım :) 19 Yaşındayım ehliyet alıp motor almayı düsünüyorum. Çocuklugumdan beri 2 hayalim var ya yamaha r1 tarzı bir motor ya da klasik araba olan 1967 chevrolet impala almak. 2side beni kendi ceken hayatımda büyük yeri olan benim için cok...

Yeni mesajlar