Arama sonuçlarınız

1. D

Profesyonel destek lazim

Dun 600 km de cbr 125 r imla kaza yaptim ... İyi yapamamistim rodajini ... Simdi rodajini nasil yapmam lazim Ama bana gelio ilk 1000 km zorlama falan demeyin ... Net kardes 7000 deviri gecmicen falan filan diyin istiyorum el kitabi yabanci ... Ve bisi yok bu konuyla ilgili MOTORUN ÖMRÜ DEĞİL...
  2. D

Yeni motor

Dun kaza yaptigim cbr imi sifirlamaya karar verdim 600 km deydi ama yapcak bsi yok hangi renk olsun ?
  3. D

Kaza yaptim

Bugun 70 ile giderken kamyon kaldirimdan cikarak yolu kapadi baltim Durmak icin cok gec attim kendimi .. Motorda olusan hasar Ya gidon yamuldu tamamen vites kirildi on cam dimiz aynalari eksoz ve yanlardaki parcalar ezildi hepsi degisecek ... Ortalama kac gun kac paraya mal olur yardim edin...
  4. D

Allahini seven yardim etsin

Ya bu vbr 125 r in rodaji nasol yapilir valla cildircam kimi diyo 6000 deviri gecme digeri butun vitesleri kullan 9000 deviri gec ama o devirde fazla tutma diyir kimisi vites kuculterek yavasla diyor ... El kitabinda kullanma kilavuzunda bulamiyorum dostlar lutfen yardim edin henuz 500 km de motor
  5. D

Cbr 125 r rodaj

Arkadaslar motor 550 km de 8500 devir gecmiyorum fazla mi zorluyorum yanlis mi yapiyorum acaba ?
  6. D

Motor ve yağ

Bu yağ olarak ne kullanilirne zaman kullanilir ne ise yarar biraz bilgi eksiğim var abilerim bana biraz yardimci olurmusunuz ?
  7. D

Uzun yol hazirligi nasil yapilir

Merhaba abilerim Ornegin 400-500 km bi tur yapcam ne hazirlik yapmam gerekiyor
  8. D

Gezi rotam nasil olmali

Merhaba abilerim henuz 18 yasinda genc ve yeni bir motorcuyum 5 sene ehliyetsiz 1 senedirde ehliyetli kullaniyorum ... Mugla bodrumdayim kendi kendime gunu birlik bir gezi yapmayi planliyorum nereye gideyim ne yapayim profosyenel fotograf makinem ve cbr 125 r im var bana rota ve gezilcek yer...

Yeni mesajlar