Arama sonuçlarınız

1. eRRRen

2012 GT250R

Arkadaşlar acele para lazım düğün dernek için forumdaki arkadaşlara 8000'e kadar vericem ilgilenenlere duyurulur.. son 8000tl. sahibinden linki: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kanuni-2012-full-beyaz-95332995/detay/
  2. eRRRen

2012 gt250r full beyaz

Arkadaşlar mart ayında teslim aldığım full beyaz 2012 model s&t kanuni gt250r'imi cc arttırmak için satıyorum düşmesi kalkması yok pırıl pırıl 8300km de. En son 8500tlye vericem motor ankarada. Sahibinden ilan no: 95332995
  3. eRRRen

gt250r cakmak girisi???

Arkadaşlar belki daha önce açılmıştır bu konu bilmiyorum ama kanuni gt250r'ima 12v çakmak girişi nasıl yapabilirim? Direk akünün + - uclarindan alsam navigasyon cihazı için sıkıntı olurmu? Varsa bir bilen çok makbule geçer c.tesi ankaradan ayvaliga gideceğim sanırım lazım olcak :)
  4. eRRRen

Buğu Camı Hakkında Yardım

Arkadaşlar bu kaskin camına kisin taktığımız buğu cami bu havalarda hiçbir ise yaramiyor ayrıca inanılmaz gıcık ediyor insanın önünde bi çizgi olarak.. ben bunu soksem kışın tekrar taksam aynı işi gorurmu yoksa bikere çıkarınca ayarı kacarmi bunun.. bilmeden sökmek istemedim varmı bilenimiz???
  5. eRRRen

3lü Tank pad seti yardım

Arkadaşlar herkeze iyi geceler.. Forumdan bi arkadaşın kanuni gt250r'ının üzerinde tank pad benzin kapagının üzerindeki pad ve gidonun üzerine yapıştırılmış set halinde pad'ler gördüm :silent: nette uzun uzun araştırmama rağmen bulamadım aramızda varmıdır bunun nereden temin edileceğini bilen...
  6. eRRRen

Ankara'dan selamlar

Öncelikle hepinize merhabalar aranıza Ankara'dan katildim.Forumu dün gece nette dolaşırken keşfettim :) sabahta hemen bir selam vereyim dedim :) 2012 model S&T KANUNI GT 250 R' ım var full beyaz alali bir ayi geçti sanırım rodajını yeni bitirdim suan 1400 kmde. Herkese kazasız belasız sürüşler...