Arama sonuçlarınız

1. K

125 lik motor 170 yaparmi ?

Bu gün bi motosikletçi anlattida 125cc lik yuki motor 170 yapiyor diyor sordum nasıl diye bana üstündeki parçalari saydı. Parçalar şunlar: Gy6 performans ateşleme bobini Çift tırnak ngk buji Püskürtmeli küratör Birde yanlış hatırlamıyosam ön dişliyi büyütüp arka dişli yi küçültmus buji kablosu...
  2. K

150 cc den 600 cc ye geçiş

merhaba arkadaşlar 6 yıldır motosiklet kullanıyorum ve yüksek ccli motor almak istiyorum. ilk 150 cclik ramzey scooter ile başladım sonra sukida scooter kullandım , ve vitezli motora geçtim 3 ay 100 cc 4 vitez kanuni motosiklet kullandım sonra onu satıp kanuni windy s 150 aldım 2,5 yıl oldu...
  3. K

kanuni bs 100

gecen hafta kanuni bs 100 aldım dün akşam yolda kaldım buji ateşleme yapmıyor buji aldım taktım yine ateşleme yağmıyor sigortaya baktım sapasağlam farlar yanıyor . basıyorum marşa çalışmıyor ayak marşıyla çalışmıyor. vurduyorum çalışmıyor 1.5 km yi iterek götürdüm sonra bir dükkan önüne bıraktım...
  4. K

kanuni bs 100

gecen hafta kanuni bs 100 aldım dün akşam yolda kaldım buji ateşleme yapmıyor buji aldım taktım yine ateşleme yağmıyor sigortaya baktım sapasağlam farlar yanıyor . basıyorum marşa çalışmıyor ayak marşıyla çalışmıyor. vurduyorum çalışmıyor 1.5 km yi iterek götürdüm sonra bir dükkan önüne bıraktım...
  5. K

Merhaba

merhaba arkadaşlar ben pazartesi kanuni bs 100 aldım. ama motor yeni olduğundan çok fazla basmadım ne kadar bastığını merak ediyorum kullanan varsa yazarsa sevinirim. ve Kanuni bs 100 ile kuba cg 100 arasındaki fark ?