Arama sonuçlarınız

1. mastem13

600 F far sorunu

farla alakalı sıkıntım var aynı olayı yaşayan varsa yardımcı olurmu kısa far kontağı açınca yanmıyor, düğmesine basmama rağmen uzun farda yanımıyor. ama söyle bi durum var PASS e bastığımda uzun yanıyor PASS e uzun far düğmesi açıkken bastığımda hem uzun hemde kısa far yanıyor sorun nedir sizce...
  2. mastem13

600f gidon rulman değişimi

Beyler 2005 model 600f in gidon baya sert usta bilye seti degismesi lazim dedi gidon rulmanlari degismek cok karmasikmi balatalari yag degisimi falan kendim yapiyorum is gidon olunca ciddilesiyor. Varmi yardimci olabilecek biri resim veya vidoe olursa cok makbule gecer
  3. mastem13

motosiklet için alarm spy 5000m yada scorpio i900 türkiyede varmı

arkadaşlar 1 hafta önce kawasaki ninja250r aldım bizim oralar pek tekin değil bide alarm taktırmak istiyorum ama 30-40 tl lik kofti 1 dakkada susturulan tarzda bişi olmasın istiyorum 3 sene sonra motorumu büyültme niyetim var o zaman alacağıma şimdiden alırım değiştirince ona taşırım diyorum...
  4. mastem13

yardım !!! beyler cbr 125 2006 17200kmde 3000tl yardım!!!

beyler forumdada yeniyim motor kullanmayada yeni başlayacam yeni derken vitesli motorlar için, sizden başlıktata dediğim gibi cbr 125 2006 model 17200 kmde 3000 tl yarın bakmaya gidecem sizden ricam 1- motorun muayene ve sigortası yokmuş şatış işlemleriyle ne kadara yapılıyor. 2- ikinci el...

Yeni mesajlar