Arama sonuçlarınız

1. D

shineray xy110 cup lütfen bi bakın...

arkadaşlar shineray xy110 marka cup mottorum var 2 tane sorunum var 1. devir yükselince plastikler titriyo bunu çözebilcek bi yöntem varmı 2. grenajdaki sticker ( yan yazıları) sökmek istiyorum ama verniğin altına yapıştırmışlar kaldıramıyorum kaldırsam vernik gidicek boyatmam gerekicek bunu...
  2. D

dereceli eksantirik

arkadaşlar cup motora dereceli eksantirik yaptırmayı düşünüyorum bununla ilgili biligisi olan varmı nerelerde yapıldığını falan?
  3. D

sesli titreşim sorunu...

selamun aleyküm arkadaşlar shineray xy110 marka cup motorum titreşim yapıyo grenajlardan titreşim sesi geliyo hem ayaklarımın titremesi hem titreşim sesi beni rahatsız ediyo bu soruu çözebilecek bi yöntem varmı motorumun motor kısmında hiçbir problem yok yeni bakımdan geçti titreşim bakımdan...
  4. D

boyadan anlayan arkadaşlar lütfen yardım

arkadaşlar cup motorum var yan yazıları (sticker) çıkarmak istiyorum ama fabrika bunları verniğin altına yapıştırmış ucunu kaldırdım biraz ama çok kötü bi görüntü oluyo vernik kalkıyo parlaklık gidiyo ve belirgin bi şekilde çukurluk ve iz oluyo bu sorunumu nasıl çözerim yardım edenlere şimdiden...

Yeni mesajlar