Arama sonuçlarınız

1. umt123

sinyal problemi cg125

Öncelikle Selamün Aleyküm Honda Cg125 motorsikletime monster marka led sinyal aldım diğerlerinin kablolarını kesip bunları doğru şekilde bağladım. Diğer sinyallerim takılıyken sinyaller normalden hızllı yanıyordu bunları taktım hiç yanmıyor. ön hepsinin kablolarını teker teker söküp denedim...
  2. umt123

Honda Cg125 Piston Kırdı

Başlıktada yazdığım gibi 2005 model motorum piston kırdı. Sorularım şunlar; Neden kırmış olabilir? Komple silindir piston sübap değişimi ne kadara mal olur? İyi forumlar..
  3. umt123

Cg125 gösterge

Öncelikler Selamun Aleyküm 2005 model bir Honda Cg125'e sahibim göstergem kırık internette arattırdım fakat hep diğer göstergelerden var bulamadım bir türlü benim göstergem yuvarlak devir saati olmayan göstergelerden herhangi bir site varsa lütfen link verin alayım artık görüntü açısından hiç...
  4. umt123

Zincir kopması

Öncelikle hepinize merhaba; Az önce evden çıktım bayır aşağı inerken zincir attı indim taktım bu 3 kez tekrarladı ardı ardına ve en sonuncuda zincir arka jant taki dişliye sıkışmış olmalı ki koptu :S Sorun dün başlamıştı aslına bakarsanız bayır aşağı kompresöz 2. viteste motorun zincirinden...
  5. umt123

Honda Cg125 Kızımla vedalaşmak zorundayım

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cg125-88152569/detay/
  6. umt123

ön fren sorunu

öncelikle selamun aleyküm honda cg 125 sahibiyim 1 2 gündür birşey kafama takıldı ön frene basmadığım halde boşta motoru itlerken farkettim az bişey basmışım gibi tutuyor problem ne olabilir acaba?
  7. umt123

Buda benim güzel kızım

Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
  8. umt123

Honda cg kafa granaj ı

Öncelikle merhaba; forumda yeni sayılırım. 2005 model Honda Cg125 motorsikletimin farı orjinal yuvarlak olanlardan görüntüyü güzelleştirmek için bir kafa granaj'ı almak istiyorum acaba yamaha ybr125 motorsikletlerin yuvarlak farlılarının granajları uyarmı ayrıca uyarsa hız göstergesi panelinide...
  9. umt123

Sübaplardan gelen ses

Motorumun alt takımı tamamen sıfır 650 km civarı oldu ancak sübaplarımdan aşırı olmasada ses geliyor :pale: sesi şöyle anlatayım dikiş makinası sesini bilen varsa aynı öyle bişey acaba büyük bi problem olur mu yada ben kendim düzeltebilir miyim bu sesi yardımcı olursanız sevinirim :santa:
  10. umt123

Motorumu 1,000 km ye kadar nasıl kullanmalıyım?

Forumda yeni üyeyim Yaklaşık 2 ay önce aldığım honda cg125 motorum ile ilgili birkaç sorun olacak Motoru ilk aldığımda alt takımı tamam sıfır taktırdım tanıdık bir motorcu abime 1000 km ye kadar zorlamamam gerektiğini söylemişti ancak ben birşey olmayacağını düşünerek 1 kez bayır aşağı 140...