Arama sonuçlarınız

1. S

Zincir Dişli Fren Disklerinden sonra Motordaki güç düşüşü

Merhaba gsxr250 kullanıyorum. geçen hafta fren disklerini ve balataları ayrıca zincir ve dişli değişimi yaptım. motorun çekişi inanılmaz düştü. zincir dişliyi motoavm den did marka aldım sağolsun sahibi çok ilgilendi kargoladı, fren diskleri sfs den aldım. balatalarıda kaan elektronikten...
  2. S

Suzuki GSX-R 250 Ön ve Arka Disk Hakkında Bilgi

arkadaşlar merhaba 2018 model Suzuki GSX-R 250 aldım ve şöyle bir sorunum var sizlerden yardım bekliyorum. 2018 model suzuki gsx-r 250 kullanıyorum. arka disk ve balataları bitirdim. öyle böyle değil. arka disk'e 2 bin tl fiyat verdiler. daha ucuzu veya uyumlusu var mıdır? yardımcı...
  3. S

Şuan Sıfır Suzuki GSX-250R Almak.

Öncelikle herkese merhaba. 2013 model CBR125r kullanıcısıyım. 32 bin KM devirdim birlikteliğimizin 6. senesindeyiz. :) Şehir içi kullandığım için beni fazlası ile tatmin ediyor ama artık sıkıldım yeni bir heyecan arıyorum. Piyasa şartları gereği oturdum düşündüm ve istediğim motorun Suzuki...
  4. S

SPY 5000 Alarm ve Ana Dolu Yakasında İyi Elektrik Ustası (Yardım)

arkadaşlar herkese merhaba. 1 seneyi aşkındır SPY 500 alarm kullanıyorum son 8 aydır alarmı çalıştırmıyorum çünkü 2 tane sıfır akü mü bitirdi. oturduğum semt'te hırsızlık bu aylarda çok arttı gece gündüz fark etmiyor.elemanlar rahatca geziyorlar, keşif yapıyorlar. şuan alarm takılı ama aktif...
  5. S

Kask Konusunda Fikirlerinize İhtiyacım Var.

Herkese sevgi ve saygı ile selamlar, siz değerli motosiklet net ailesine bilgi ve tecrübelerinize dayanarak kask tavsiyesi konusunda yardımlarınızı/fikirlerinizi bekliyorum. Öncelikle malum ekonomik kriz yüzünden çok zor zamanlar geçirmekteyim. Bu sene maddi olarak çok zorlayıcı ve yıpratıcı...

Yeni mesajlar