Arama sonuçlarınız

1. AvanakKurye

Yamaha SR250 Chopper - Yardımınıza ihtiyacım var

Arkadaşlar öncelikle hepinizi selamliyorum.Ben hep 125-150 cc-lik motorlar kullandım,Yamaha ybr125,Mondial drift ve benzeri sınıftan olan motorlar.Geçenlerde internet sitelerinden birinde Yamaha Sr250 motorunun satılık ilanini gördüm,ilanda motorun çok iyi durumda olduğu yazılmış 24000km-e...
  2. AvanakKurye

Tarih ve doğa içinde bir Azerbeycan Turu - Bol Resimli

Tüm Motorcu arkadaşlarımı komşu ve kardeş ülke olan Azerbeycanın başkenti Bakü-den selamlıyorum. Bu gün size forumda 3-cü Gezim olan,yazın çok sıcak günlerin birinde yaptığım bir gezi yazısını sunuyorum. Arkadaşlar resimlerin altında resimlerle ilgili bilgilerde yazılıdır ve Gezi Turunu hikaye...
  3. AvanakKurye

Kafkasyaya bir sonbahar turu - Azerbaycan,Resimli

Bu forumda açtığım sayca 2-ci konuyla hepinizi komşu ülke Azerbeycandan selamliyorum. Evet arkadaşlar hepinizin açtığı konuları okuyorum,arkadaşlarımla bölüşüyorum bazen yorum yapa bilmesemde.Bundan 1 ay gibi önce evde hastayım,ateşler içindeyim,canım sıkılıyor. Ve aniden fotograf makinemi...
  4. AvanakKurye

7 Tem.2012 - Azerbeycan Kafkasya gezisi / 448 km (Resimli)

Arkadaşlar hepinizi komşu ve kardeş ülke olan Azerbeycandan selamliyorum,uzun zamandır bu forumda olsamda hiç gezi yazisi yazmadım ve sizlerin yaptiğınız gezileri hep okudum ve bügün bende 5 gün once yaptığım bir geziden yazmaya karar verdim,nası derler gitdim,gördüm,yazdım.... 7 Temmuz 2012...
  5. AvanakKurye

Yeni aldığım motorumla,ilk iş günüm - berbat :(

selamlar,bugun yeni bi Turk restoranina donercide ishe basladim,ilk basta hersey ii gidiodu, ve aniden kar basladi.... Soguk insanin iliklerine ishliyo asansorle assagi motorum yanina iniorum Budaa nee, motor karlar icinde kalmis)) Tamammm artik gidebilirimm :))) Hayir...
  6. AvanakKurye

Yeni 150 cc-lik motorum,yorumlariniz lutfen

Selam arkadaslar, bugun bi donercide yeni bir motor aldim, calisdigim para karsiliginda vercekler 150cc motoru 5 zamanli alarm falan var)) araba gibi Resimde gordugunuz kirimizsi, Made in China, Uretim IRAN Suan 2400 km-de,yani yeni sayilir,herseyi uzerinde 0km gibi durumda Boyum 1.87 ...
  7. AvanakKurye

Azerbeycani karış-karış dolaşalım 2012/Mayis

Selam olsun size, Değerli arkadaşlar,hepinizi yürekden selamliyorum. Gezmek,tozmak,macera,uzak yol meraklıları hepinizi Mayıs ayinda Azerbeycanin her yerini karış-karış köşe-köşe dolaşacağımız bir turistik amacli tura davet ediyorum. Turda 3 kişi +(1 ben) olacak. İlgilenen arkadaşlar tüm...
  8. AvanakKurye

Diğer Haojue 164cc Sport / Mondial Drift

Selam ! Turkiyede Mondial tarafindan uretilen Drift isimli modeli, Azerbeycanda Haojue ve Zontes isimleriyle pazarda mevcut.Baku-de en cok kullanilan motorlardan. 1.Yamaha YBR 2.Haojue 164cc 3.Haojue 125cc(Ybr-nin cin mali) 4.Haojue 110cc(Honda Wave-in cin mali) 5.Aras 125cc (Honda cgi-nin...
  9. AvanakKurye

Sizi Baku,Azerbeycandan Selamliyorum !!! Size Selam getirmisem..

Merhaba ! Motorlu ve Motoru olmuyan,motor hastalari....... Ilk once soleyimki motor bi tutkudur,ve yerini ne araba,ne baska bi seyler veremez,bi uyusdurucu bagimlisi nasi uyusdurucunun zararli oldugunu bile-bile pesini birakmiosa, aynen oda olee..... Ismim Elvin, 1993 dogumluyum, Bakude...

Yeni mesajlar