Arama sonuçlarınız

1. Z

BMW Box Kasa için karburetör Orjinal !

BMW box type yedek parça. karburetör orjinal olup bing markadır.. antalya. 0536 840 42 64 gokhan boyacı
  2. Z

Aprilia SR 50 yedek parça.

Aprilia SR 50 italyan malı motosikletin yedek parçaları mevcuttur. kaporta. mekanik . elektrik herşey vardır. . arayana yardımcı olunur... 0536 840 42 64
  3. Z

Honda Dylan 150 Yedek parça.

Arkadaşlar Elimde Honda Dylan 2008 model den cıkma yedek parçalar mevcuttur. mekanik aksam elektrik tesisatı. vs vs. debriyaj herşey mevcuttur. herkese yardımcı olunur.. baska şehirlere. gönderilir.. güvence saglanırr. 0536 840 42 64. gokhan boyacı ANTALYA
  4. Z

2011 Model Pocket Bike ( Mini Motosiklet ) 2 Adet

Antalya Merkezden Sarı Renk ve Siyah Kırmızı renkte Pocket bike motosiklet. 2 Motosiklette Racing tipdedir.. Sarı olan . 1000 TL Kırmızı Siyah : 500 TL dir.. resimler en kısa zamanda yüklenecektir.. iletişim : 0536 840 42 64 teşekkürler.
  5. Z

2005 Model Honda Dylan 150 ( Antalya Konyaaltı )

Antalya Merkez Konyaaltından ! Motosiklet . : 34 bin KM dedir. Renk : gümüş gridir. Motor aksamı tamir görmemiştir. çiziklerden dolayı sadece dış aksam boyalıdır. 2013 . 8 . ayına kadar muayenesi mevcuttur. Satış hemen verilecektir. Fiyat : 4.100 TL : motor başında pazarlık yapılır . ...
  6. Z

2009 Model Honda Today

Antalya Merkezden ' 2009 model Honda Today Yıpranmamıs. bir motordur. Renk Gri Motor aksamı tamir görmemiştir. Orjinal boyasıdır. ufak tefek çizikleri mevcuttur. fiyatı ise. 2.500 TL dir. en kısa zamanda fotoğraf link koyulcaktır. iletisim telefon numarası : 0536 840 42 64
  7. Z

Antalya Merkezden ' ( Honda CG 125 ) Titan ES 2006 model !

Arkadaşlar motorum 2006 modeldir. Rengi ise mavidir. gerçekten dayanıklı bir motosiklettir. 16.00 Km dedir. fiyat ise: 2.750 uygun tuttum fiyatını. Rektefe gormemıstır. Fabrikanın kontrol renk civataları üstündedir. Brezilya malıdır. Üzerinde ön arka yeni Pirelli lastikler mevcuttur...
  8. Z

BMW Box Karburetör. ( Orjinal 0 )

Arkadaşlar yıllar önce BMW box motoruma aldığım karburetörü kullanmadım . Orjinaldir Markası ise BING dir. 2lidir. Box kasa içindir. ihtiyacı olan arkadaşlarım : 0536 840 42 64 arasınlar. Her ile gönderilir . !
  9. Z

Aprilia SR 50 Yedek parça.

Arkadaşlar Elimde Aprilia SR 50 ' nin yedek parçaları mevcuttur. * Mekanik aksam * Elektrik Tesisatı. * Kaporta Aksamı * Debriyaj Aksamı Parçaların fiyatı uygun tutulucaktır. İhtiyacı olan arkadaşlarım . 0536 840 42 64 ulaşabilirsiniz.
  10. Z

Honda DyLan LeoVince Eksoz içeri <

Arkadaşlar dylanıma Leovince 4 Road eksoz taktım ama patlamıyor sebebi nedir bilen varmı ?
  11. Z

BMW f650 karburetör..

elimde 0 dan farksız BING marka yani orjinal bmw karburetörü bulunmaktadır.. 0536 840 42 64 : parça temizdir.
  12. Z

Aprilia SR yedek parça..

arkadaşlar elimde cok temız aprilia sr 50 yedek parça mevcut. parçalar temizdir. sıkıntısı yoktur. grenaj . mekanik herşey mevcuttur. yedek parçaya sıkıntısı olana yardımcı olunur.. 0536 840 42 64
  13. Z

Honda DyLan içerii <<<<.

Arkadaşlar Honda DyLan motorsikletim var. ve söyle bir sıkıntım var. ben iç kabinleri boyattım ve ustam radyatör hortumlarının eski ve yanık oldugunu soyledı ve hortumlar degıstı antifiriz ile suyu yarı yarıya koyup radyator deposunun azına kadar doldurduk. şimdi yağ bosaltma vidasının orda cok...
  14. Z

Honda DyLan 150 Oil Change Hatası veriyor.

Honda DyLan motosikletim. oil change hatası veriyor yağı tertemiz acaba musurundanmı olabılır dıye dusunuyorum bilen arkadaslara soryorum o oil change yazısını nasıl yok edebılırım yada musur nerdedir cevaplarınızı beklıyorum.