Arama sonuçlarınız

1. c33nk

Kaynak makinası önerisi.

Arkadaşlar başlıkda belirttiğim gibi honda cg125 motorsikletin şasesini kestimde birkac yerden kaynak yapıcam sağlam dayanıklı bi kaynak düşünüyorum ben yapabilirim heralde diye düşündüm kaynak makinası ve ne tür bi kaynak makinası almalıyım tavsiyelerinizi bekliyorum. yapamazsın falan diyenler...
  2. c33nk

YAMAHA virago 250 arıyorum 4000tl ye kadar.

arkadaşlar yamah virago 250 arıyorum yamaha olması sarttır bu arada bisan lifan keeway falan düşünmüyorum teklif etmeyiniz. temiz ve bakımlı olursa iyi olur. tercihen istanbul içi almayı düşünüyorum sehir dışında satanlarla pek ilgilenemicem vaktim yok.
  3. c33nk

600rr Arka Jant Cruiser ' lere Uyarlanabilirmi ?

Bugün bir arkdaşım sorduda kafam takıldı başlıkda belirttiğim gibi.. araştırmada yaptım örnek konu bulamadim sizce bu işin olabiliritesi nedir türkiyede yapıcak usta varmidir ? eyer adres verebilirseniz bi arkadaşımı yönlendiricem.
  4. c33nk

TT Custom mı? American Custom mı?

Bildiğiniz üzere ülkemizde kişiye özel motorsiklet üretmeye başlandı tt.motor aş. tarafından ama yurt dışı maileşmelerim sonucunda soka girdim diyebilirim adamlar bedavaya custom motorsiklet üretiyorlar bana 1300$ a motorsuz halini yollayabiliceğini söyledi motor seceneklerinide telefonda sundu...
  5. c33nk

Yapılabilirmi? Bobber Vulcan & Virago..

Arkadaşlar ben racing motor kullanıyodum eski model geçenlerde blok catladı yaptırma imkanımda yokdu o sekilde sattım. elimdeki parayla motor bakınıyodum tarzım dışında bi arkadaşla tanıştım. chopper kullanıcısıymış honda shadow kullanıyordu. motorunu görmemiştim tanıştığımızda sonra gördüm...
  6. c33nk

Merhaba MT.

Öncelikle Herkeze Selamlar.. Adım cenk 18 yaşındayım istanbul gazi osman paşa pierrelotide ikamet ediyorum. otomobil meraklısı bi gençdim ama trafikcilerin cezaları... modifiyeye karşı bi ülkede bulunduğumuzdan motorsiklet beni tatmin eder diye düşünerek arabamı satıp 97 suzuki srad 600 aldım...
  7. c33nk

Bazı sorularım var yardımcı olabilirmisiniz?

Merhaba adım cenk otomobil kullanıcısıyım uzun süredir motora ilgim var.. Ve... sorularım; B ehliyetim var a2 ekletmek istesem hangi sınavlara tabi tutulurum.. Yeni başlayacağım için scooter tarzı ufak motorlar kullanmak istiyorum ve bunun yanında 1000cc 1300cc motorlarla sürüş eğitimi almak...