Arama sonuçlarınız

1. mendore_7

İstanbul İçi Bmw marka motosiklet için Usta?

Herkese merhaba. Uzun zamandır Babamla beraber R1150GS araştırıyorduk ve istanbul'da 2 tane kriterlerimize ve bütçemize uygun bulduk. Fakat bu motorlar 120.000 km üstü ve şahıs'tan satılık.. Bu motosikletlere bakarken nelere dikkat etmeliyiz ? Ne gibi problemleri olabilir , illa bi ustaya...
  2. mendore_7

74 Model Canavarımızın bakım zamanı gelmiş :)

Merhaba Arkadaşlar, Babam ve ben motosiklet tutkunuyuz; Bende İnnova Babamda ise Bmw R60/6 var...(1974 model) 2001 yılından beri kullandığı motosikletin biraz bakıma ihtiyacı olduğunu belirterek biraz restarasyon çalışmalarına başladık. Şimdilik sadece motor akşamı ve şanzumanı elden geçti...
  3. mendore_7

Hızlı bir scooter arıyorum ?

Merhaba arkadaşlar. 20 Yaşındayım ve antalya'da yaşıyorum. Ailemin antalya'nın merkezinden taşınması nedeniyle hem haftasonları onların yanına gidip geleceğim hemde şehir içinde kullanabileceğim bi scooter arıyorum. Ailemin taşındığı yer merkeze yaklaşık 50-55 km. Bu kadar uzun yolu çok sık...
  4. mendore_7

Antalya'dan merhabalar

Merhaba arkadaşlar Bende sizler gibi motosiklet dostu bi kullanıcıyım İsmim de bu arada 'Menderes' Yaşım 19. Bendeki motosiklet hastalığı tamamen babamdan geliyor. Babamda 16 yaşındayken ilk aldığı jawası ile başlamış bu hastalık. Daha sonralı beşik amasör bmwlerle devam etmiş. Şuanda da 1974...
  5. mendore_7

Honda innova'da hız problemi

Merhaba arkadaşlar Honda innova 125 kullanıcısıyım Fakat motosikletimle ilgili tuhaf bir sorunum var ; - 2 kişi iken 90 ile 95 km yi geçemiyorum (ortalama yük 125-140 kg arası ) Bu olay yinede kafama takılmazdı ama tek başımaykende yine hız problemi yaşıyorum ve bu olay dümdüz olan rüzgarsız...