Arama sonuçlarınız

1. A

Yamaha X-City 250 vs X-Max 250 (Resimli Karşılaştırma)

Yamaha, motorsiklet sektöründe tanınmış, önde gelen bir marka olduğu için haliyle ürettiği tüm motorlar da oldukça dikkat çekiyor. Benim de özellikle dikkatimi çeken 2 modeli: X-City 250 ve X-Max 250. X-Max'ın karbüratör'lü 2006 modelinden sonra üretilen enjeksiyonlu modellerde önceki kronik...
  2. A

(SIFIR) 42lt Tex Çanta - 70tl (Çift Kask Sığar) / Trakya Bölgesi

http://www.motomaxonlineshop.com/main/arka_canta_42lt-pmu1023.html Linkte bulunan ürün, normal satış fiyatı 90TL. Piyasadaki ürünleri araştırdım ve Fiyat/Performans'ta en iyi olduğunu düşündüğüm için bu ürünü aldım. Ürün COX'lar gibi ince malzemeden değil, gayet sağlam. (hatta satıcı teşhirdeki...
  3. A

Kymco Agility City 125 vs. Agility 125 (düz) yakıt tüketimi!!

Merhabalar, Ben yakın zamanda scooter satın almayı düşünüyorum ve yaptığım araştırmalar sonucunda -özellikle büyük jant'a sahip olması sebebiyle- Agility CITY 125 satın almaya karar vermiştim.. Ancak sonradan Agility City 125 'lerin yüksek yakıt tüketenleri çıkabildiğini gördüm.. Şimdi...
  4. A

(Eylül 2011 - Yeni) 3000-4000TL'da Scooter Tavsiyesi

Ben aranıza yeni katıldım, öncelikle herkese merhaba. Ben ilk defa bir scooter almak istiyorum, motorsiklet tecrübem 0. Tecrübem olmadığı için 2.nci elde kazıklanma riskine girmeden 0.km bi scooter almak istiyorum. Çin malı olmamalı, sürekli tamir vs. ile uğraşmak istemiyorum. :pr: Bu iş için...

Yeni mesajlar