Arama sonuçlarınız

1. D

BAYRAMIN 2 Cİ GÜNÜ ÇANAKKALE, VE BALIKESİR TARAFLARINA GEZİ

Arkadaşlar; Bayramın 2ci günü, (Çarşamba günü) sabah erken saatlerde -İstanbuldan hareket edilecek güzergah Çanakkale Geyikli eceabat şehitlik ve Balıkesir Taraflarına 2 motorlu BAJAJ PULSAR 200NS ile Çarşamba günününden başlamak üzere , cumartesi yada pazar günü dönüş yapılacak. planın sonuna...
  2. D

Motosiklet Alarmı Tavsiyesi Acil

Arkadaşlar merhaba , Fazla zamanınızı almıyayım. Motosikletim bajaj pulsar ns200 ALARM tavsiyesi istiyorum bu konuda çin malı olmayan. Alarm konusunda kendisini ıspatlamış Başarılı kullandığınız kaliteli ekonomik fiyata alarm max 100 tl bütçem radyolu müzikli felan istemiyorum başarılı olsun...
  3. D

İftardan sonra fındıklı sahilde çaya buluşalım

S.a arkadaşlar iftardan sonra Kabataş fındıklı sahilde mis gibi çay sohbet ödersiniz biraz turlayabilirizde.? Gelmek isteyenleri bekliyoruz
  4. D

İstanbulda Kiralık 600 cc 1000 Cc Motosiklet Devri Sona Ermiş

Arkadaşlar merhaba ben sık sık vakit buldukça ailemin motosiklete karşı olmasından dolayı gizli saklı motosiklet kiralıyorum. gel görki son 1 yıldır istanbulda 600 cc 1000 cc motosiklet kiralamacıları süper sport 600 cc ve üstü motorları kaldırmış kiralamıyorlar. sürekli kiraladıgım bi yer...