Arama sonuçlarınız

1. harun A.

pocket bike & mini bike satan varmı :?

abilerim ablalarım yaşım 14 pocket veya mini bike almak istiyorum ve bütçem kısıtlı 750 tl bütçem var (annem sagolsun) :) satan varsa yorum atabilirmi :)
  2. harun A.

Motor Hayatım Başlamadan Bitti..

yaşım 15 mini bike Q6 alıcaktım türkiyede bi site buldum çok sevindim :) hemen aradım fiyatı sordum adam 1.500 lira diyince ::saad:: neyse artık bitti :pale: 2. el olsa onada razıyım ama bulamadım :pale: http://www.genclermotor.com/minibike.html link bu en sondaki motor Q6 ' ydı :pale:
  3. harun A.

Yurt dışından motor getirsem ?

Merhaba bir site buldum ve sitede super pocket bike satılıyor siteden sipariş versem gümrük te ne gibi sorunlar çıkar ve çıkarsa bana ne kadara mal olur ?? :silent:
  4. harun A.

Motor önerseniz ??

Ablalarım ve abilerim. maddi durumum kısıtlı 500 tl var elimde motor önerseniz midi bike olabilir :)
  5. harun A.

yaşım 15

Ablalarım Ve Abilerim :) öncelikle kenidimi tanıtayım yaşım 15 bursa nilüferde ikamet ediyorum. 1 hafta önce bi motor merakı sardı beni, ve evin 2 mahalle aşagısındaki biskletçi ye gittim (ayrıca motor tamiri de yapılıyor orda) baktım arkamdan ince bi motor sesi geldi bide baktım minnacık bi...

Yeni mesajlar