Arama sonuçlarınız

1. o da olur

Motosiklet Eğitimi Alınabilecek Yerler Listesi

Motosiklet eğitimini nereden alabilirim diye düşünürken, araştırırken bu forum sayfalarında bulmayı umut etmiştim; buldum da aslında. Ama istedim ki bir arada bir liste halinde yer alsın, arayan bir hamlede bulsun. Benim internetten bulabildiklerim aşağıda. İki kategoride listeleyeceğim eğitim...
  2. o da olur

motosiklet eğitmenlerinin geri dönüşüm sorunu

bildiğiniz üzere motosiklet hayatıma başlamak aşamasındayım. ehliyet alma, temel eğitim alma gibi meselelerle ilgilendiğim için motosiklet eğitmenlerinin web sayfalarında bolca dolaştım ve hemen hemen hepsini okudum. dikkatimi çeken bir husus var ki hemen hemen hepsi birbirinden belli metinleri...
  3. o da olur

bazı modellerin kasko ücretleri

bugün kasko ücretlerini araştırmak amacıyla anadolu sigorta'dan bazı modeller için teklif aldım. hangi modeli seçebileceğim konusunda fikir verir diye düşündüm. tekliflerin tümünde "hırsızlık hasarları ile park halindeki hasarlarda meydana gelen hasarın %25’i oranında tenzili muafiyet...
  4. o da olur

Tüm modellerin yakıt sarfiyatı verileri ve vites/devir/hız grafikleri

arkadaşlar, bu forumdan bir web sayfasına link görmüştüm. orada tüm motosiklet (ve otomobil) modellerinin yakıt sarfiyatı verileri yer alıyordu. totalmotorcycle değil, daha kapsamlı bir siteydi. kullanıcılar kendi verilerini de ekliyordu. o siteyi hatırlayanınız varsa rica etsem hatırlatabilir...
  5. o da olur

Honda'nın Şubat 2012 İndirimi (bana mı öyle geliyor yoksa!)

www.honda.com.tr adresinde baş gösteren ilginç doğa olayı. Honda CBF 150 3900 gibiydi 3500 gibi olmuş. Honda CBR 250 R 9250 gibiydi 8100 gibi olmuş. Honda CBF 600 S 20600 gibiydi 13800 gibi olmuş. Honda CBF 1000 bu kaç paraydı bilmiyorum da 17800 gibi olmuş. Bana mı öyle geliyor sitede...
  6. o da olur

Uğur Ertekin - Advanced Riding- Şaşal-Özdere İzmir

11 dakikalık uğur ertekin'in sürüşü ve alt yazılı açıklamaları. konumlanma, planlama gibi meseleler. güzel. http://www.youtube.com/watch?v=KL_wMvMQWzY
  7. o da olur

U Dönüşü Yapan Katil Taksici

http://www.sabah.com.tr/Yasam/2011/12/13/universitelinin-feci-olumu-kamerada-534576166905 Bugün görüntülerini haberlerde izlediğim sonu motosikletli gencin ölümüyle biten kaza diyemiyorum, hayvanlık. 21 yaşında üniversite öğrencisini öldürmüş adam. Altın Elbiseli Adam'ın programına çıkmıştı bir...
  8. o da olur

Merhaba

merhabalar, ankara'da yaşıyorum, motora merak saldım. orta yaşla (34'üm) beraber gelen kriz midir nedir bilmiyorum ama bir motorum olsun, işe onunla gidip geleyim istiyorum. motorlar hakkında araştırma, okuma yaparken bu siteye rastladım. gayet dolu bir içerik mevcut, çok faydalandım...

Yeni mesajlar