Arama sonuçlarınız

1. Alikenan

1000lik makine şehir içi cadde sürüşü

Herhangi bir Japon'dan fazla isinir, ama diger Italyanlar kadar da cok veya cabuk isinmaz. Isi tehlikeli seviyeye gelirse motor uyari verir ve kendini kapatir. Marka farketmeksizin buyuk hacimli herhangi bir spor motorla sehir icine girmemek lazim. UpMap alip Gabro'nun haritalarindan birini...
  2. Alikenan

Kadın motosiklet sürücüsünü darp ettiler!

Korler sagirlar birbirini agirlar gibi olmus, iki tarafta birbirinin aynisi. Ne kadinlar kadin gibi davraniyor, ne de adamlar adam gibi davraniyor. Soluduklari havaya yazik. Olayda sucu olmayan tek kisi araba da ki cocuk.
  3. Alikenan

Arabanmı var..derdin var

Kesin elektrikli araci bir koseye sikistirmistir dedim daha mesaji okumaya baslamadan :))
  4. Alikenan

Aprilia RS660 alınır mı

Aprilia da desmo var diye girdin, simdi otomatik gergi zinciri belli km'de degisir diye cok emin sekilde iddia ediyorsun ama emin oldugun iddia da net km soyleyemiyorsun, 25k-30k vs. altinda ki motor ne bilmiyorum ama belli ki sahip oldugunu sandigin bilgiye sahip degilsin, olmayan bilgiyle...
  5. Alikenan

Aprilia RS660 alınır mı

gencler, konuyla alakali bilginiz tecrubeniz yoksa hem biliyormus gibi iskembeden sallayip hem de soruyla alakasiz seylerle konuyu ziyan etmeyin. Biri Aprilia'ya desmo demis, digeri vespasi bozuldu diye hic bir italyan alinmaz demis sanki japona cok hakim, baskasi 40'tan sonra motora hic...
  6. Alikenan

Ülkemizde Kıdemli Motorcular Neden Hep Adventure Makinaya Biniyor ?

Motor zevk ve keyif isi, birinin hosuna gitmeyen veya zevk almadigi seyden bir baskasi cok keyif alabilir, o yuzden sorgulamak sacma... Ayrica SS motorla uzun mesafe kullanmakta gayet mumkun, bel sirt tutulmasi tamamen fiziksel kondisyonla alakali... Sahsen 20 yil once de SS motorla tura cikip...
  7. Alikenan

hakikatten zevk aldığı motora binen adam, tarzı ne olursa olsun, kendi motorundan başkasına bakmaz zaten orası ayrı. Misal ben de 30 küsur senedir motora biniyorum ama adv’ye veya bi naked’a imrenerek bakmışlığım yok. Ama gösteriş kısmına gelirsen, motora binmeyen herhangi biri için; full...
  8. Alikenan

Kidemliler sadece adv binmiyor, ama goz onunde olmayi seven belli profilde ki tiplerin, gosterisli veya aykiri duruyor diye adv almasindan dolayi oyle gorunuyor olabilir.
  9. Alikenan

The Biker Jeans vs Riderdenim

Hayırlı olsun. Bende yıllardır bir çok marka pantolonu denedim, Tech90, Dainese, overlap, rider denim vs.. liste uzar gider En memnun kaldığım, içime sinen ve tereddütsüz tekrar aldığım sadece Biker Jeans oldu. Tek eleştirim zamanla renginin atması olur sanırım ama benim nazarımda sorun...
  10. Alikenan

Haftasonu terapisi

Geçen haftasonu ve önceki haftasonu olan 2 adet gezide kaydettiğim videolardan bi derleme yaptım Bazı arkadaşların ki kadar profesyonel olmasa da idare eder diye düşünüyorum şimdiden iyi seyirler ::asker::
  11. Alikenan

Ortaya karisik video :)

Kendi kendimize kaydettigimiz bazi videolardan kisa bir derleme yaptim. Fazla aksiyonlu bir video degil ama bunaltici oldugunu da sanmiyorum Yuksek cozunurlukte izleme imkaniniz varsa daha keyifli iyi seyiler. videoyu acamayan olursa bu da direk linki; https://www.youtube.com/watch?v=oCx10n0oTW4
  12. Alikenan

***CALINDI*** 2008 R1 - Kirmizi/Beyaz

Aksam itibariyle Anadolu yakasindan (Goztepe) arkadasimizin motoru calinmistir. Evinin altinda ki garajin kilidini patlatmak suretiyle garaja girip motoru goturmusler. 2008 kirmizi-beyaz R1 goze batan ozellikleri farlarinda angel... elcikler wilson tenis raketi elcigi. Goren, duyan veya bilgisi...
  13. Alikenan

Kendi kendimize bir kac resim

Gunaydin herkese... Gecen ay 2 farkli fotografci arkadasla resimler cekmistik, bence guzel olanlardan bir kac tanesini secip sizinle paylasayim dedim... Resimlerde ben, kardesim Omer ve Serkan mevcut. Iyi seyirler Fotografcilar Miguel Carminati ve Nazan Eksioglu
  14. Alikenan

Yaptığımız bazı çekimlerin mix'i (video)

Selamlar arkadaşlar, bir süredir elimde olan bazı videolarımızı değerlendirmeye karar verdim. iyi seyirler... Dip not: Elimde düzgün bir video editleme programı olmadığı için hem ses hem görüntü kalitesi düşük oldu malesef. ama düzgün bir programı olupta gönderirim diyen olursa tekrar...
  15. Alikenan

Satilik 600f, cok ozel bir makine

herkese selamlar... kardesimin motoru satiyoruz. piyasadaki 600f'ler den farkli, hem cok saglikli hemde ekstrasi bol bir makinedir. resimlerde belli ediyor kendini zaten. not: ilandaki no kardesimin, isinden dolayi bazen teli kapali oluyor. oyle bir durumda mesaj atarsaniz size donus yapar...

Yeni mesajlar