Arama sonuçlarınız

1. bywords24

B Sınıfı Ehliyet Hakkında

İyi günler kolay gelsin.Benim a2 sınıfı ehliyetim var b sınıfı ehliyet almak istiyorum 2 kasımdaki sınava girecem sınava sadece motor dersinden mi giricem yoksa ilkyardım,trafik,motor dersinden mi bilgi verirseniz sevinirim ::146::
  2. bywords24

Motorumun Varyatör Kayışını Değiştirdim Fakat Motorum Çalışmıyor

Motorumun Kayışı Yolda Giderken Koptu Motor Çalısıyordu Fakat Arka Lastik Dönmüyordu Varyatörü Açtım Ve Kayışın Koptugunu Farkettim Kayış Aldım Taktırdım Fakat Motorum Çalışmıyor Kayış Yokken Çalısıyordu Şuan Neden Çalısmıyor Anlayamadım Ayak Marşıyla Denedim Yine Çalısmıyor Marş Dişlisi İleri...
  3. bywords24

Abiler Bi Sorunum Vardı Bi Yardımcı Olun

50cc Yiben Motorumla 2 Kisi Gezerken Benzin Aldım Ve 200-300 Metre Sonra Stop Etti Motorcu Aradım Ve Buldum Sorun Aküdendi Sanırım Aküye Takviye Yaptırdım Ve Motor Köpek Gibi Calıstı Hatta Sesi Bile Degisti Sonra 1-2 Km Sonra Motor Yavas Yavas Gaz Yememeye Basladı Yedirttim 50 Metre Sonra Dönüs...
  4. bywords24

Abiler Motor Nasıl Kullanılır?

Öncelikle Merhaba Ben İstanbulda Yaşıyorum Yaşım 16 2 Senedir Motor Hastasıyım Araba Sürmeyi Biliyorum Ama Yaşım Tutmadıgı İçin Ehliyet Alamıyorum Abiler Bu Sene Yazın Çalışıp Kanuni Vitesli Motor Almayı Düşünüyorum Ehliyet Kursuna Gitme Şansım Yok Ve Samimi Olupta Bana Motor Sürmeyi Ögretecek...