Arama sonuçlarınız

1. endaga

Kaza yaptım lütfen yardım!!

Bugün 19:00 da bostancıda araca çarptım suçlu benim ancak sorum şu: 1-Trafik sigortası karşı tarafın masrafını karşılarmı? 2-Belli karşılıcak bütçesi varmı? Lütfen yardım edin moralim çok bozuk :(
  2. endaga

[MT İSTANBUL]Kendin getir,kendin yee.(İFTAR) - 20 Ağustos 2011

Öncelikle herkese hayırlı ramazanlar. Üsküdar'a bağlı Kısıklı meydanında,yeni yapılan parkta,çimlerin üstünde hep beraber güzel bir iftar yapsak,herkesin evinden getirdiği(isteyenlerin dışarıdan getirdiği) yiyeceklerle Allah ne verdiyse iftar yapsak kimler gelir? Tarih:20 Ağustos düşünüyorum...
  3. endaga

Mont tavsiyeniz !

Ybr 125 ESD kullanıcısıyım ve 4 mevsim giyebileceğim spor tarzda tekstil yada deri mont tavsiyeleriniz nelerdir? 350 en fazla 400 liralık bütçem var ancak gerçekten ömür boyu kullanabileceğim ve yüksek modellerdede kullanabileceğim montlar varsa onlarıda fiyatlarıyla söylerseniz memnun olurum...
  4. endaga

Abilerim lütfen yardım :(

Bu akşam bi arkadaşı eve bıraktım.Benzinim yoktu.Bi depoyla kaç km yol gidiyor diye hesaplamak için benzinde almadım(yedek depoya güvendim).Benzinim bitti yedek depoyu açtım.ancak çalışmadı.Aküyü yedim üstüne ayak vurdum.yok çalışmıyor.Vurdurmak istemedim ama mecburen vurdurdum.Vurdurdum ama...
  5. endaga

[MT İSTANBUL] Çamlıca'da manzaraya karşı çay içelim...

Büyük Çamlıca'da İBB Sosyal tesislerinde boğaz manzarasına karşı çay içelim sohbet edelim... 11 Haziran Cumartesi günü 19:30-20:00 arasında bekliyoruz... Adres : Turistik Çamlıca Cad. Büyük Çamlıca Kroki: http://tesislerimiz.ibb.gov.tr/CamlicaKroki.aspx Orada Görüşmek Dileğiyle...
  6. endaga

500 cc`ye kadar racing onerilerinizi bekliyorum..

Yaklasik 1 yildir ybr kullaniyorum.Artik yetmiyor bana.Yakiti en ekonomik bir racing istiyorum.yardimci olursaniz memnun olurum... simdiden tesekkurler...

Yeni mesajlar