Arama sonuçlarınız

1. Dengesiz xD

Gaz Yagı Mucizesi :D

Hatırlarsanız Motorumdaki Stickerleri Sökmüştüm İz Kalmıştı + Çizik Vardı Hepsini Gaz Yagı İle Silerek Geçirdim Çizigi Nasıl Geçirdigi Hakkında Hala Bi Fikrim Olmamasıyla Beraber Garip Bi Şekilde Dokundurdugum Yeri Parlattı Çizigi Olan Arkadaşlar Gaz Yagı İle Bastırarak Silerlerse Çizigin...
  2. Dengesiz xD

Siyah Boya Üzerindeki Çizik Ve Sticker İzleri (Yardım) :/

Arkadaşlar Dün Gece Motordaki Stickerleri Söktüm Söktügüm Yerde İzler Kaldı Bunları En Kolay Biçimde Nasıl Giderebilirm Ve Dengesiz Komşum Motorumu Çizmiş Heralde Park Alanını İşgal Ettigimi Düşünüyor Çizik Yuvarlak Biçimde Ve Altında Gri bisi Görünüo Nası Giderebilirm Bu İzleri Ve Çizikleri...
  3. Dengesiz xD

Siyah Cub Modifiye _?_

Arkadaşlar 2-3 Hafta Önce 0 Km Bi Cub Aldım Kendime Orjinal Hali Çok Canımı Sıkıyor Nasıl Modifiye Ettirsem Ne Taktırsam Abartmadan Ama Motor Siyah Kırmızı File Ve Kırmızı Cant Şeridi Aldım Ama Oda Hoşuma Gitmedi Orjinal Stickerleride Bugün Sökücem Cublara Yapılıcak Pek Fazla Modifiye Yok Galiba...
  4. Dengesiz xD

Orjinal Stickerleri Sökücem (Yarım ?_?)

Arkadaşlar 1-2 Hafta Önce Küba Cub XY100-E Aldım Orjianl Stickerlerini Söktürmek İstiyorum Elimi Attıgımda Tragımla Söksem Çıkar Gibime Geliyor Ama Korkuyorm Malum Motor Daha Yeni Yanlış Bisi Yapmaktan Korkuyorum Nasıl Çıkartabilirm Bu Stickerleri :rendeer::rendeer::rendeer...

Yeni mesajlar