Arama sonuçlarınız

1. K

Vanalı filtre projesi.

Hayırlı günler arkadaşlar.3 aydır kafamda düşündüm ve artık yavaş yavaş çalışmalarıma başlamak istiyorum.Bildiğimiz üzere son yıllarda yaygınlaşan vanalı egzoz diye birşey var işte bende bunun vanalı filtresini motoruma uygulamak istiyorum motorum Arora ym 150 a (ybr 125 in çinli...
  2. K

150 cc lik motosiklete 125 cc lik egzoz takılırmı acil yardım !

150 cclik motora 125 cclik bir motorun egzozu takılırmı lutfen yardım edin ustalarım.
  3. K

Devir kesici sorunu.

arkadaslar motorumda önceden gazı köklediğimde 11.000de devir kesici gibi bişey oluyodu 1 hafta önce açık hava filtresi taktım motora denemek için gazı köklediğimde 7.500 de başlıyo vututututut acaba bunun bi zararı olurmu motora ? Bide bu devir kesicinin ayarlamanın bi yolu yokmu? yardımlarınız...
  4. K

Egzoz değişimi.

Arkadaşlar 2 ay önce aldığım Arora ym 150 marka motosikletimin arka egzozun dan artçı ila çukurdan geçerken cıızzz cızzz diye ses geliyo.Ses egozzun içinden geldiği için sorunu çözemedim bi yerden honda titan egzozu buldum onu taktırabilme imkanım varmıdır ? Yada sesi nasıl giderebilirim? lütfen...
  5. K

Devir kesici.

Arora ym 150 a super star motosikletime sonradan devir kesici taktırabilirmiyim,takılırsa maliyeti ne kadar olur ? Bizim burda mondıal mg 125 lere sonradan taktıran var ama benım motosikletime taktırabilirmiyim? yardımlarınız için şimdiden tesekkurler.
  6. K

zincir problemi

arkadaslar motorumun zincirinde bi gerilme bi gevseme var bunu neden yapar acaba
  7. K

zincir sesi

Arkadaslar motorumda 60 la sabit giderken arkamda bir artçı oldugunda çukura girip çıkarken zııır zırrr diye ses geliyo acaba ses zincirdenmi geliyo yoksa baska biyerdenmi ? Bu sesi nasıl kesebelirim yardım lutfen.
  8. K

eksoz çıkışında patlama

arkadaslar arora marka motorumda ışıkta dururken hafif hafif ara gazı verip debriyajı bıraktıgımda pat diye bi ses geliyo sorun bujidemi acaba yoksa eksoz damı sorun var ?
  9. K

arka dişli sorunu

s.a arkadaslar arora ym 150 a super star marka motosikletimin arka dişli sini 45 t den 41 t ye düşürsem ne gibi zararları olur ne gibi faydaları olur anlayan arkadaşlar yardımcı olun lutfen:rendeer:
  10. K

Arora ym 150 super star arka dişli değişimi

Arkadaşlar 3 gün önce sıfır aldığım arora ym 150 super star marka motosikletimin arka dişlisini 45 ten 41 e yada 40 a düşürsem motorumun 80 le sabit giderken bağırmasını,vites aralarını uzatmaya ve yakıt tasarrufu yapmaya faydalası olurmu ? Yan etkileri neler olur yardımcı olurmusunuz ?
  11. K

motorsikletim çok bağırıyo

arkadaslar uzunca bi aradan sonra tekrar motoruma kavuştum. Dün bayiden sıfır aldıgım Arora YM 150 Superstar marka motorsikletim in deviri çok çabuk yükseliyo hemen vites istiyo bağırıyo bunların sebebleri ve çözümleri nelerdir. Arka dişliyi küçültsem bu sorun halolurmu yardımlarınızı bekliyorum.
  12. K

Lastik Değişimi

Merhaba arkadaşlar size bazı sorularım olacak 1.Mondıal mg 125 delux e ye pırellı mt 65 marka lastik takılırmı:silent: , 2.Takılırsa zararı faydası olurmu:silent: . taktırmamdakı sebeb motorsikletimin lastiklerinin çok ince olması bilgisi veya fikri olan arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum...
  13. K

Arora ym 150 super star hakkında

Öncelikle merhabalar motorcu abilerim hafta sonu arora bayiinden ym 150 superstar modelini almayı düşünüyorum kullanan yada bilgisi olan abilerim artısı nedir eksisi nedir bilgilendirirse sevinirim.

Yeni mesajlar