Arama sonuçlarınız

1. V

Resim yükleyememe

Öyle zatende, paylaşım yaparken aslı iş onları önce oraya yükleyip tek tek linkleri alıp buraya eklemek. Plugin bu işi otomatikleştirebilir, örneğin bir pencere açılır, istersen yeni foto veya istersen mevcut fotolardan birine tıklarsın direk yazının içine resim olarak yapıştırır. Bence böyle...
  2. V

Resim yükleyememe

Depolama için illaki kendi sunucularını kullanmak zorunda değiller, yaparsın plugin'i vatandaş kendi google drive'ına herkeze açık şekilde yükler, kendi fotosunu kendi hesabında tutmuş olur. Zaten herkezin google hesabı var. Yönetim isterse ücretsiz bir şekilde yardımcı olurum, maksat geziler...
  3. V

2 Gece 3 Gün / İskeçe & Filibe

Güzel gezmişsiniz, cuma günü bende Kavala -> Burgaz dönüşü yapıyordum, bayağı yağmur yağdı.
  4. V

Zafer Akçay'ın düzenlediği etkinliğe gelecek misiniz?

Bende yazılımcıyım, başta vergi muhabbetinden dolayı Bulgaristan'a yerleştim. %10fix, başka birşey yok. Türkiyede verdiğim verginin karşılığını alamadığımı düşünüyordum. Türkiye yakın, memleket hasreti çekmeye gerek kalmıyor. Kurallar esnek, kimse filtreleme yasak kardeşim diye video çekmiyor...
  5. V

Diyelimki Hiz Sinirlari Arabalar ile ayni oldu

Bende konuyla alakalı ekleme yapayım, bir süre önce Bursa ziyaretimde bir arkadaşla radar muhabbeti oldu, bana radarlara dikkat et şurdaki yazıyor burda ki yazmıyor diye tavsiyede bulundu. Suç her zaman suç değil midir? Neden bu kameralar 7/24 yazmıyor? Motosiklet hız sınırlarının arabayla aynı...
  6. V

21.Mart.Cumartesi günü Edirne'de köfte/ciğer yesek kimler gelir?

Bayramda sınır çok kalabalık olduğu için hiç yazmadım ama soraki ay ertelendiyse bende katılmak isterim.
  7. V

Yeni Hero Modelleri

Uludağ göller bölgesine birkaç kez gittim, ozamanlar crf250Rally vardı. Sadece bir keresinde motor stop etme derecesine kadar geldi ve gaz yemedi ama bir süre sonra kendi toparladı. O gün çok hızlı çıkmıştık, belki onun etkisi olabilir ama bildiğim kadarıyla markadan bağımsız olarak düşük...
  8. V

En Kibirli Motosiklet Sürücü Tipleri

Bu Harley sürenlerin birde kulüpleride ilginç. Bir arkadaşın yalancısıyım, bir gün böyle bir kulübe ziyaretçi olarak gidiyor. Anlatmasına göre yaşlı başlı bir abi bunlara çay getiriyor, bizim arkadaş abi bırak ben getiririm diyince, yok ben çaylağım benim görevim bu demiş.
  9. V

YRA Yamaha Riding Academy İstanbul Autodrom tanıtımı

@tommygun liste varsa benide ekler misiniz?
  10. V

Yurt dışından 'vergisiz alışveriş' sona erdi: 30 euro limiti kaldırıldı.

Bulgaristan adresi lazım olursa ben vereyim, maaşta istemem. Sınırda çok uzak sayılmaz bana.
  11. V

Yurt Dışından Parça Getirdim, İşinize yarayabilicek Bilgiler.

Evet, Dereköy-Burgaz arası yol çok güzel. Bazen sınıra kadar gidip geri dönüyorum sırf o yolda sürmek için. Ben yaz/kış sürüyorum ama kış zamanı o bölgede buzlanma çok oluyor o yüzden kış ayları o tarafa gitmiyorum. Yaz için plan yaparsanız haberleşelim.
  12. V

Yurt Dışından Parça Getirdim, İşinize yarayabilicek Bilgiler.

Lazım olursa benim Burgaz'da sürekli gittiğim ustam var.
  13. V

Avrupa'nın en iyi 5 motosiklet rotası!

Ben bu yıl mecburiyetten arabayla gittim, benim bebe daha 6,7 aylıktı bırakamadık hep beraber gezdik :) seneye eşimle artçılı motorsikletlede gitme niyetindeyiz, babaneyi ikna edebilirsek. Belki denk geliriz.
  14. V

R 1200 GS almak istiyorum, yardım rica ediyorum.

Africa Twin'in rüzgar direnci iyi diye bilirdim, onda bile okadar fark ettirdiyse Tenereden farkı dahada yüksek olucaktır demekki. Teşekkürler.
  15. V

Bende sevmeyenlerden biriyim galiba, tip olarak adventure makinalar daha çekici geliyor.
  16. V

Dostum ilanlara bir göz atayım dedim şunuda gördüm. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-beymoto-dan-r1200-gs-adv-k.k-12-ay-taksitle-1264217007/detay Ayriyetten GS konusunda epey tecrübeli arkadaş görmüşken sorayım. Pek fazla değişik motorsiklet kullanmadım, şuan Tenere700...
  17. V

Yaşlı hoca için CarPlay ???

Benim arabada android carplay kullanıyorum epey takılıyordu ama telefon 5 yıllık. Geçen gün artık zamanı geldi dedim düzgün bir andorid telefon aldım, bu kadar mı farkeder gençleştim resmen :) önceki telefonda carplay benim sinir delisi ediyordu.
  18. V

Bulgaristan-Romanya-Yunanistan Turu

Tekrar yolunuz düşerse haber verin, görüşelim uygun olursa.
  19. V

Hep söylerim orası çok keyifli yol diye :) Romanya'ya giderken bir güzel pass'ta Ruen/Dılgapol arası, ismi Provadia Pass (Aitos pass diyende var) çok motorsikletli gelir burayada, yolunuz düşerse deneyin.
  20. V

Benim şimdiki ev 1+1 yoksa buyrun gelin derdim, şimdi bir ev yaptırıyorum bitince inşallah buyrun. Burgazda hiç otel ihtiyaç olmadığı için birşey diyemeyeceğim ama tam merkezde kapalı otoparkı var. Kredi kartı/Nakit geçerli 7/24 açık, sağlam yer. Konumu şurası...

Yeni mesajlar