Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türke Türkten başkahiçbir kimse faydalı olamaz.Ne yazıkki bizi parçalamak isteyen kuvvetler bizdeki milliyetçiliği ve dünyada eşi benzeri olmayanbüyük insan, Türkiyeliyiz dememize neden olan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ü benimsetmemek çabasındalar.Lütfen aşağıdaki ikonu tuşlayıp ilerinin...
kawasaki dünyaca ünlü bir marka olmasına rağmen ülkemizde distribütörünün ve servis noktalarının yetersiz olmasından dolayı yeteri kadar piyasada tutulmamaktadır. kawasakici olan bizleriyi bir servis ve yedek parçacıdan hizmet alabilirsek sanıyorum daha ekonomik ve daha kaliteli hizmeti...
havanın sağanak yağışlı olacağı düşüncesiyle cumartesi sabah 0700de yenikapı deniz otobüsüyle gitmek isteyen arkadaşlar isim ve motor markalarını yazsınlar
1 rapide67 ybr125
motorsiklete binerken kendinize dikkat etmeniş için liste yaparak toplucana bot,kask ve mont alalım istenilen bota marka yazalım Gaerne,Modeka
aynı şekilde monta Modeka ,Ixon gibi
bunun için
ad soyad mail adresi şehir istenilenmal irtibat teli
epey zamandır nete giremiyorum bir defa rivaya mangala gelmiştim yamahaybrmle ve ufak bir kaza geçirmiştim sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular ama ondan sonra irtibatı kaybettik eğer beni tanıyanlar(ertuğ) veya tanımıyanlar nişantaşına gelirseniz (ki ben genelde her perşembe saat 2000-2200...