Arama sonuçlarınız

1. rapide

herkes okumalı anlamayan kalmamalı

Türke Türkten başkahiçbir kimse faydalı olamaz.Ne yazıkki bizi parçalamak isteyen kuvvetler bizdeki milliyetçiliği ve dünyada eşi benzeri olmayanbüyük insan, Türkiyeliyiz dememize neden olan GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK' ü benimsetmemek çabasındalar.Lütfen aşağıdaki ikonu tuşlayıp ilerinin...
  2. rapide

KAWASAKİ Kullananlar

kawasaki dünyaca ünlü bir marka olmasına rağmen ülkemizde distribütörünün ve servis noktalarının yetersiz olmasından dolayı yeteri kadar piyasada tutulmamaktadır. kawasakici olan bizleriyi bir servis ve yedek parçacıdan hizmet alabilirsek sanıyorum daha ekonomik ve daha kaliteli hizmeti...
  3. rapide

dinamik eleman aranıyor

nişantaşında muhasebe,satış üzerine çalışacak enaz lise mezunu 18-25 yaşlar arasında prezantabl bay ve bayanlar aranıyor 05442315506-02122326714
  4. rapide

18/3/6da çanakkaleye kesin gidenler

havanın sağanak yağışlı olacağı düşüncesiyle cumartesi sabah 0700de yenikapı deniz otobüsüyle gitmek isteyen arkadaşlar isim ve motor markalarını yazsınlar 1 rapide67 ybr125
  5. rapide

motorbotu almak isteyenler

motorsiklete binerken kendinize dikkat etmeniş için liste yaparak toplucana bot,kask ve mont alalım istenilen bota marka yazalım Gaerne,Modeka aynı şekilde monta Modeka ,Ixon gibi bunun için ad soyad mail adresi şehir istenilenmal irtibat teli
  6. rapide

nişantaşındanmerhaba

epey zamandır nete giremiyorum bir defa rivaya mangala gelmiştim yamahaybrmle ve ufak bir kaza geçirmiştim sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular ama ondan sonra irtibatı kaybettik eğer beni tanıyanlar(ertuğ) veya tanımıyanlar nişantaşına gelirseniz (ki ben genelde her perşembe saat 2000-2200...
  7. rapide

honda activa 2005model çalıntı

24/04/2005tarihinde saat 1500 sularında nişantaşından mavi renkte 34ZG 3256 plakalı mavi renkte koruma demirli siperlikli 42lt çantalı 2005model honda activa çalınmıştır vasıtanın şase nosu ME4JF089058010608MOTOR NOSU JF08E0598394 olup bulanlara motorola c650gsm cep telefonu hediye dilecektir...

Yeni mesajlar