Arama sonuçlarınız

1. C

Motorumda Men Sorunu..

Merhaba arkadaşlar.. Yaklaşık 3 - 4 ay önce ybryle çevirmeye girdim aynalarım yok diye polis motosikletimi trafikten Men etti :pale:.. Motosikleti otoparka çektiler aynalarını taktım çıkardım.. Meni kaldırmak için trafiğe gitmek gerekiyormuş.. Ama şöyle bir sorun var Motosikletimin muayenesi...
  2. C

İngilizcesi iyi olan lütfen bi yardım eli = )

Resimdeki kırmızıyla işaretlediğim yeri tam olarak ingilizcesi iyi olan biri çevirebilirmi ? Akşam operasyon varda :queen: :pl:
  3. C

Ybr 125.. Uğultu ve Hırlama Sorunu..

Selamlar.. HIRLAMA : Arkadaşlar motorumdan rölantide çalışırken ve hareket halindeyken kısacası motor çalışır vaziyetteyken hırlama sesi geliyor.. Ve bu ses en net rölantide çalışırken geliyor.. Neden kaynaklanabilir bu ses ? :sunny: NOT :Birde bu hırlama sesi eskiden uzun yolda motor...
  4. C

YBR..Ön amortisör için yardım..

Merhaba.. Uzun zaman önce ufak bi kaza yapmıştım ve ön amortisör borularım yamulmuştu. Elimden az çok gelir merakta var kendim söküp tornacıya verip düzelttirmiştim ama ne kadar düzeldi deselerde eskisi gibi olmadı.. :farao: Şu 10 liralık yağ keçelerinden almıştım toplamıştım amortisörleri...
  5. C

El marşı basmama sorunu..akü dolu..

Herkeze merhabalar... öncelikle Antalyada oturuyorum bilirsiniz burası motor cenneti ve motosiklet ustalarının çoğu birşeyden anlamıyor..söylediğiniz sorunu alakası olmayan biyeri gösterip burası değişcek diyolar birde üstüne birton fiyat çekiyorlar.bende bütçem kısıtlı olduğu için kendim...

Yeni mesajlar