Arama sonuçlarınız

1. Paranoma

ve para hesabımda cbf 150 250 kullanıcıları (yardım)

sa. en sonunda maaşım yattı sımdı ve son kararımı vermek üzeriyim 4 5 bin tl ye kadar ikanım var şuan yaklasık 1.500 tl var bankada max. 3600 kredi verio ve 5 bin e kadar motorumu alıcam ama hala kararrsızım. aslında 600 lük istiodumda bu bütçeye pek sağlıklı bişey bulunmaz dıye...
  2. Paranoma

Bu motor tr de satılıyor mu

http://www.gaskrank.tv/tv/gelaende/julien-dupont-in-lyon-schwerkr-14981.htm bu motor tr de var mı bilgisi olan var mı
  3. Paranoma

kafam allak bullak oldu bi türlü motor seçemiyorum (yardım)

öncelikle s.a hemen konuya gelmek istiyorum kafam allak bullak oldu şimdi şöle bi durum var sözde 3 bin tl lik motor alıcaktım sonra dedik 4 bin olsun sonra 5 derken 6 bin e kadar çıktık tabi bu miktar arttıkça seçmem gereken modellerde çoğaldı ve suanda hiç bi marka model seçemiorum kafam...
  4. Paranoma

a2 ehliyet için ödenen vergi parası

sa 5 10 dk içine çıkmam lazım ödemeye gidecem kaçta kapanıyor bilgisi olan var mı ve herhangi bi vergi dairesine gitsem olur mu bana topkapıdaki vergi dairesinden yatırmam gerektıgı sölendı doğrumudur ve kaça kadar açıktır acaba
  5. Paranoma

aramızda dominos pizza yada ŞOK markette çalışanlar var mı ?

sa öncelile belirtmek isterim sımdı dominostanda şok markettende beklıolar 2 sinden birini seçmek zorundayım çalışma şartlarını bılmıorum çalışan kardeşlerim yada abilerim varsa beni bi aydınlatabılır mı bı türlü karar veremıorum
  6. Paranoma

arkadaşlar emniyetten yarn ehliyetimi çıkartıcam yardım ..

s.a yarın sabah artık ehliyetimi çıkarmam lazım yeni bi işe girecem illa emniyetten alman lazım dıyolar yaklasık 1 seneden beri içerdeydi pek lazım olmuodu ama sımdı iş başa düştü sizden ricam evrakları yazıcam sımdı eksikmiidir acaba ? evraklarım.? 1.kurs sertifikası 2. sabıka kaydı 3.sağlık...
  7. Paranoma

motosikletinde navigasyon cihazı kullanan var mı ?

sa. bu aralar navigasyon arıyorum da daha önce hiç kullanmadıgım için hangisi iyi hangisi kötü bilmiorum . moto kurye işine girmeyi planlıyorum ilk deneyimim olacak o yüzden zorluk çekmemek için bi navigasyon cihazı almayı düşünüyorum da bütçemde çok kısıtlı ama alıpda pişman olmakta...

Yeni mesajlar