Arama sonuçlarınız

1. M

LASTİK TAVSİYELERİNİZ

arkadaşlar cbf 150 kullanıyorum lastiklerimi değiştirme zamanı geldi. hangi marka ve model tercih edersiniz?
  2. M

cbf 150 sol kafa grenajı kırmızı

cbf 150 sol kafa grenajı kırmızı arıyorum izmirdeyim
  3. M

izmirde cbf 150 yedek parçası nerede bulunur?

arkadaşlar aradım ama bulamıyorum. yükseliş hondadan alsam orjinal yedek parçalar çok pahalı.sizim bildiğiniz bir yer varmı uygun fiyatlı. bana cbf 150sol kafa grenajı lazım.kırmızı.
  4. M

cbf 150 direksiyon ve sol ön granaj kapağı

satacak olan varsa özel mesaj atabilir arkadaşlar.
  5. M

arkadaşlar bir sorum var

ben cbf 150 aldım yeni ama antalyadan izmire getirmem gerekiyor.her türlü yolu denedim ama nakledemedim.sizce bu havalarda sürerek getirebilir miyim? mont kask eldiven pantolon herşeyim tamam.sizce gelir mi arkadaşlar emin olamıyorum?
  6. M

arkadaşlar mont ve pantolon tavsiyeleriniz nelerdir?

beyler ben cbf 150 kullanıyorum henüz yeni başladım,uzun yola da gitmeyi planlıyorum bu soğuklarda korunmak için ve de can güvenliğim için mont ve pantolon almayı düşünüyorum.sizin tavsiyeleriniz nelerdir? benim üzerinde durduğum iki marka var: DIFI ve ROLEFF.örnek olarak göstereyim...
  7. M

motorumu nasıl nakledebilirim

beyler cbf 150 motor aldım ikinci el,motor antalyada ama izmire getirmem gerekiyor sizce en güvenli ve uygun şekilde nasıl getiririm? ehliyetim henüz çıkmadığı için ve de hava da biraz soğuk olduğu için binerek getiremiyorum.
  8. M

kask önerileriniz

beyler ben yeni cbf 150 aldım kask için 150-200 lira bütçe ayırdım ne öneririsiniz? kross kasklar görüntü olarak güzel duruyor ama sizce kullanışlı olur mu cbfde?
  9. M

selamınaleyküm

motosiklet aldım siteye baktım hoşuma gitti heves ettim kayıt oldum.:)

Yeni mesajlar