Arama sonuçlarınız

1. E

cub 110 ön amortisör yağ değişimi??yardım

arkadaşlar 2 gündür arıyorum bir türlü bulamadım normalde 2 yılda bir yenilenmeliymiş benim 6 senedir değişmedi bilgisi olan var mı? 100cc olanlarla aynı amortisörlerin alt kısmında iki tane vida var alyan takımıyla açılabilen acaba önce ordan açıp yağı boşaltıp sonra üstten açıp...
  2. E

110 FT hava filtresi süngeri çıkartılırsa çekişte aşırı azalma olur mu ???

110 FT hava filtresi süngeri çıkartılırsa çekişte aşırı azalma olur mu ???
  3. E

Motor birkaç gün yattıktan sonra çok zor çalışıyor neden YARDIM!!!

öncelikle ilgilenen herkeze çok tşkederim... motor birkaçgün yattıktan sonra çok zor çalışıyor çalıştıktan sonra gazı sonuna kadar yüklüyorum boğuk bir sesle eksozdan patlama sesleri geliyor model:110 ft hareket ettirdikten sonra 1 2 dk içinde normal hale dönüyor...
  4. E

motorun kontağını kapattığımda çalışmaya devam ediyor...YARDIM!!!

mrb arkadaşlar öncelikle ilgilenen herkese tşk..! motorun kontağını kapattığımda lambalar vs hepsi kapanıyor fakat motor durmuyor çalışmaya devam ediyor.Bunu sebebi nedir??
  5. E

110-ft presto vites ses sorunu yardım??

arkadaşlar öncelikle konuyla ilgilenen herkese tşkederim... vites 2 deyken 1 e geçmek için vites kolunu kaldırıp boş durumuna geçtiğinde içinden farklı bir ses geliyor önceden yoktu yağ değişmediğinde olur dediler değiştirdim aynı sorun devam ediyor...bu neyden olur yardım ederseniz sevinirim

Yeni mesajlar