Arama sonuçlarınız

1. kircil

2. Soma motosiklet festivali

21 - 22 - 23 -24 Temmuz 2011 Soma Motosiklet Festivali Etkinlik Planı Festival Başlangıç Tarihi: 21 Temmuz 2011 09:00 Festival Bitiş Tarihi : 24 Temmuz 2011 00:00 *24 saat hizmet veren danışma noktaları *24 saat hizmet veren sağlık merkezi ve ilk yardım çadırları *Kızılay Kan Alma...
  2. kircil

Dünyadaki Tüm Motosiklet Kulüpleri

Arkadaşlar bu ay içerisinde yapacağımız Soma Motosiklet Festivali'nde dünyadaki tüm motosiklet kulüplerine internet üzerinden davetiye gidecektir. Sorum şu: Dünya üzerindeki tüm motosiklet kulüplerinin iletişim adreslerinin ( e-mail)bulunduğu bir site biliyor musunuz? Biliyorsanız lütfen yazın...
  3. kircil

Kuzey Ege Gezisi 1200 km

Merhabalar değerli motosikletsever arkadaşlar! Uzun bir aradan sonra yeni bir gezi raporuyla tekrardan karşınızdayım . En son Mart 2011’de Celal Yılmaz kardeşimle yaptığımız 1200 km lik Milas Alanya gezisinden bu yana irili ufaklı çok gezi yapmama rağmen bunları rapora dönüştürme fırsatı...
  4. kircil

Milas'tan Merhaba

Merhaba Arkadaşlar!!! Adım Hakan KIRÇIL... Muğla'nın Milas ilçesinde öğretmenim. Şimdilik bir Ybr 125 kullanıcısıyım. Motosiklet ile dolaşmak ve kamp kurmaktan acaip keyif alıyorum. Umarım gezilerde ve festivallerde de buluşur tanışırız. Herkese kazasız belasız günler dilerim.

Yeni mesajlar