Arama sonuçlarınız

1. M

5,900 ytl suzuki marauder 1998 model

sahibinden.com adresinden 5115058 nolu ilandan ayrıntılı bilgi alabılırsınız
  2. M

acil satılık hypsung gv2500 5800 ytl

satıldıııı
  3. M

satılık hyosung gv250cc chopper

satılık hyosung chopper gv 250cc renk: kırmızı gri model:2007 km:976 hp:28 hacim:250cc aksesuar:arka çanta ve elcikler mevcut fiat:6250 ytl +cox marka siyah kask (hediyedir kask) satma nedenim eşim ameliyat olacak o bekımdan satılıktır. alalı 1 ay oldu rodjı 1000 km dir itina ile...
  4. M

150 zat'mı aman aman.... ben onu taşıyorummmm.(gene bozuldu)

selam ark bende 150 zat kullanıcı olarak bu motora LANET edıyorum ne bu ya 3 mılyar para verdım benı taşısın dıye ben onu taşıyorum...... niyemi 2 3 gunde bır yolda kalıyor nedenı bıten akü ve stop eden motor ve buna baglı gelen marş arızası........ motor sureklı stop edıyor servıse gıdıyorum...
  5. M

ihtiyaçtan satılık 150 zat resimli (vazgectım satmaktan)

motor 700 km de ılk bakımı yapıldı sadece on direksiyon kaplaması arızalı cıktı onu servis ücretsiz değişekek 1 hafta içinde başka sorunu yok.... fiyat 2.700 ytl (2.700.000.000) motoru alana kaskımı hedıye edeceğim 180 euro aldım :( motor istanbulda tel: 0535 210 30 80
  6. M

SATILDI

:cherry: ****************************************** - Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir. - Bu başlık amacına ulaşmıştır. - Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. - Şikâyetler için... [email protected] *********************I*********************
  7. M

genel istek üzerine İŞTE KIZIM YAPRAK (fotoları)

ABİLERİ, ABLALARI ÇOK BEGENILDIGI İÇİN EK BIR forum açtım umarım kurallara aykırı degıldır. 2 3 gunde bır yenı resımlerını eklıyecem saygılar MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN (amin) not:ilk çocugum da çok üstüne titriyorum hak verırsenız :D
  8. M

bu motorun eksoz sesini nasıl arttırırım....?

motorum bu MARKA: JİNLUN 250CC BIRTEK SESİ benim hoşuma gitmiyor yardım edermısınız yalnız motor daha 500 km yaptı sımdıden saolun :)
  9. M

işteeeeeeeee motorum JİNLUN 250CC (aksesuarlı yeni resimler)

sonunda bende 2 teker oldum ve resimler ben ve motorummmmmmm resımde goruldugu uzere cantalarını cıkardım motorun çunku cok dandık ti :) buda ön deri çanta.... fazlamı yakın oldu ne :) BUDA BENİM HERŞEYİM DÜNYA MOTOR BİLE BİR YANA CANIM KIZIM BİR YANA...
  10. M

niye motorculara zibidi veya serseri gözüyle bakılır.....

arkadaşlar ben bunu anlamış degılım motor almak ıstedım bır kaç yıl once babam olmaz dedi (SERSERİMİ OLACAN BAŞIMA).... 2 sene once evlendım nezaketen hanıma motor almak ıstedıgımı soyledım ne dese beğenırsınız SERSERİMİSİN SEN dedi bana..... bırgun amcamlar falan geldı iş yerıne konsuyoruz...
  11. M

burada üye olan bayiler gizlice......!!!

selam arkadaşlar konu şu... birileri bana , niye jinlun formu açıyorsun sen bayimisin dedi ve güldü.... bu demek oluyorki burada motorsiklet bayileri olan insanlar var kendi motorlarıyla ilgili insanlara bilgi verip (yanlıştır çoğuda)kendi malını satmaya ugraşıyor... pıyasaya yenı cıkmıs olan...
  12. M

yeni alacagım chopper motorum deri çanta arıyorum....

20 mayısta teslim alacagım motorum için deri çanta takımı arıyorum... ıyı durumda olmasını tercıg ederım..... resmı varsa iyi olur ama suni deri olmıyacak harbi deri olacak.. sımdıden tşkr ederım :)
  13. M

150cc ve 250cc CHOPPER titreme sorunu ve bu kadar dandikmi

merhaba ark konu şu.... benım bır ark 150cc bır motor aldı ve cok fazla tıtreme yapıyor daha yenı gecer demısler ama yuksek devırde manyak tıtrıyor sankı asvalt kırma makınası gıbı :queen: bende 250cc alacagım aynı sorun olursa dıye korkuyorum tecrubeli ark size sorum şu sizce aynı sorun...