Arama sonuçlarınız

1. L

Bütün motor severlerden

ÖNCELIKLE herkese slm ederim üstatlarım suanda bende asya t1 19a maxı scotoor var temiz daha 5000 km ama biraz tarz deismek istiyorum keway ss 150 var birtane takas etmeyi düsünüyorum ama motor hakında genel bi bilgim yok alırken nelere dikkat etmeliyim ve takas etmelimiyimiyim sizce üzerine...
  2. L

Choper keway 150 regal raptor 150

Öncelikle herkeze slm lar ben sımdık bu iki model arasında kaldım regalraptor 150 keway 150 hangısını önerirsiniz asırı vibrasyon olurmu arzaları cok olurmu bakımlarını guzel yparsam hangısı benı uzun ömurlu götürür saygılar:pr:
  3. L

Motor almaya gideceğim nelere dikkat etmeliyim

SLM ARKADASLAR ONCELIKLE BEN BIR MOTOR ALMAYA KARAR VERDIM BENIM MOTOR SUANDA TEMIS BIR MAXISCOTOR TAKSA AYAPICAM BU MOTORLA 90 KM VIRASYON COK DIO SAHIBI NEDERSINZIZ DEVIR SATI VE HIZ GOSTERGESI CALISMIYOR BIRDE DEPODA UST YUZEYDE BIR EZIKLIK VAR MOTOR SAGLAM DIORR BAKMAYA GITIGIMDE NELERE...
  4. L

Tüm motor severlere slm ola

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: İSATANBULDAN SUNANDA ASYA T1 19A MAXI SCOTORUM VAR TAKSA GIRICEM BU MOTORLA YARDIMLARINIZI BEKLIYORUM NELERE BAKMALIYIM http://www.sahibinden.com/data/images/blank.gif tesekkurler yorumlarınızı beklıyorum
  5. L

Motor icin en uygun yag hangısıdır yarımlarınızı beklıyorum

Arkadaslar ben aranıza yenı katıldım oncelıkle slm lar asyanın 150t 19a modelınden bıtane aldım 2150 km deyım ama yagını deıstırmek ıstıyorum lutfen ayrdımlarınızı beklıyorum ve sansıman yagı ıcınde aynı yagı kulanabılırmıyım sımdıden teskkurler
  6. L

asya 150t 19 a

benım bı kac sorum olcak arkadaslar oncelıle ben motoru yenı aldım yag kontrolunu nazmanlar yapmalıyım buf noktalar neler bırde sol sınyal yanıp sonuyor hızlı hızlı arka sınyal yanıyor bu seferde nedenı nedır acaba:pr::pr::pr: