Arama sonuçlarınız

1. spyarts

YAMAHA DELİGHT ARIYORUM

arkadaşlar yamaha delight arıyorum tercihen beyaz lakin 5 bin km'de olacak maximum ilgilenen varsa görüşelim.
  2. spyarts

HONDA ACTİVAS-HAKKINDA GEL YAZ SENDE NE İŞ

arkadaşlar, 4 ana bayii'i aradım fakat kimse bu çıkacak olan activaS in fiyatı hakkında bilgi yok. fizzy kalktı yerine geldi dediğin zamanda o zaman fizy e 2.500 ekleyip ölemi düşünelim.?
  3. spyarts

Yamaha ybr 125 esd 2011

2 gün önce yamaha ybr 125 esd aldım arkadaşlar. motorsikletim orjinal 8 bin kmde. ve 2011 model. motorsikletimi aldıktan sonra yağını castrol magnatec yağla yeniledim. 2008 yılındada yuvarlak farlı modelini kullanmıştım. yamaha servisinde hava filitrelerine kadar değiştirdim motorun. hava ayarı...
  4. spyarts

Honda cbr 250R repsoller bize ne zaman gelecek.

[/IMG] arkadaşlar bize bu repsol ne vakit gelecek. bilgisi olan varmı
  5. spyarts

arkadaşlar şu motora bakarmısınız

sahibinden.com İlan No 101388325
  6. spyarts

honda cbf 500 tertemiz heyy daha 14 bin km de arkadaşlar

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG][/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]...
  7. spyarts

honda cbf 500 tertemiz heeeyy daha 14 binde

[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG] [/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
  8. spyarts

HONDA CBF 500 ÇOK TEMİZ

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-benden-temizi-varsa-hodri-meydan-96422926/detay/
  9. spyarts

KARDEŞLERİM ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUm (LÜTFEN BAKINIZ)

HONDA CBF 500 Model motosikletime depo üstü çanta almayı planlıyorum alacağım çanta motordan indikten sonrada kibarca elde yada sırttada taşınabilecek durumdada olasun isterim lakin büyük olsunda istemiyorum telefonum ruhsatım gözlüğüm cüzdanım vs vs koyabileceğim pratik bir çanta olsun. ben...
  10. spyarts

Amortisor sorunu

cok güzel sevdiğim bakmaya doyamadıgım bir er5'im var fakat arka süspansiyonlar çok sert ayarlarını en yumusak seviyeye getirmeme rağmen beni rahatsız ediyor ve hiç esneme payı yok, keşke ortada gs500 gibi tek süspansiyon olsaymış... kara kara düşünüyorum acaba ammortisorlerimi değiştirsemmi...
  11. spyarts

Kawasaki gitti gidiyor

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-er-5-takas-tekliflerine-acigim-28809432/detay İlan no: #28809432
  12. spyarts

Yardım bekliyorum arkadaşlar

öncelikle herkeze mrb'lar kawasaki er-5 ön farı arıyorum, kawasaki yetkili servisine telefon açtım bana tam 850 tl fiyat çektiler dilim ucukları , yahu dedim ne yaptınız neden böyle ,fiyatlar doğru dedi.. bende dedim acaba ybr 125 in ön far nasıl durur üzerinde gittim bi ybr ön farı baktım...

Yeni mesajlar