Arama sonuçlarınız

1. uct

Kaza yaptm

mondial ile viraj alırken ön tekerleğin kayması sonucu kaza yaptm , ellerim yaralandı ve kafamı cok sert asfalta vurdm tabiki kask olduğu için başımdan bi yaralanma almadm kötü olanda arkadaki kız arkadasmn olması daha 2 aylık motor lastikler eski değil neden kaydı hala anlam veremiorm sınırları...
  2. uct

Çok ilginç bişey oldu

motorum 150zc malum çin malı fakat bu seferki sorun cok acaipti , kontağı cevirince elektrik aksamının calıstına dair bi ikaz lambası yanıp söner normalde ve frene basınca P amblemi yanar ve o zmn marş butonu aktif olur , neyse kontağı cevirdiğimde ikaz yanmadı frene denedim P yanmadı baya...
  3. uct

Honda cbr 125 Cup ?

Forumdan okuduğm kadarıyla 125 cc yarışı düzenlenmiş 2006 2007 yıllarında ama 2007 den sonra ile alakalı hiç bi yazıya raslayamadım , artk yapılmıyor mu acaba yada benzeri yarısmalar war mı ?
  4. uct

Mondial 150 ZC ( daha beş günlük )

Geçen çarşamba ilk motoruma kavuştum mutluluğumu siz iyi bilirsiniz fakat makinamda yaşadığım bazı aksaklıklardan ötürü canım sıkıldı motosiklet mekaniğini tam olarak bilememden kaynaklı olarak bir bilene sormak istedimve konuya giriyorum . Şu an motorum 650 km ' de ilk olmanın verdiği heyecanla...
  5. uct

Merhaba Arkadaşlar

Herkeze selamlar , 5 gün önce ilk motoruma kavuşmuş olup artık bende aranızdaym . ismim Cem motorum "mondial 150 zc

Yeni mesajlar