Arama sonuçlarınız

1. Z

yamaha r1 ankara

arkadaşlar yeri burasımı bilemedm ama sorum olucak ben 2011 sıfır yamaha r1 almayı düşünüyorum ankaradayım acaba ankarada alabileceğim yer bayii varmı yibada varmş sanırım orası döküntü biyer gibi duruyor orası getirebilirmi yada varmıdır yoksa istanbuldan alıcam yardımcı olursanız şmdiden...
  2. Z

Ankara motorsiklet satan yerler?

arkadaslar yakın zamanda chopper/cruiser tarzı motor almayı planlıyorum ankarada uygun olan yerleri bakmam için tarif ederseniz sevinirim :wiinkk:
  3. Z

devir işlemi

arkadaşlar aranızda yeniyim 94 lüym 2011 de ehliyet alıcam 17 bitip 18 den gün almış oluyorum motorun devrini kendi üzerime alabiliyormuyum acaba bilen arkadaşlar yardmcı olursa tşkler şmdidn...:cat:
  4. Z

ankaradaki mağazalar

beyler 2. el motor alıcam ankarada nerelere bakabilirim adres verebilirmisiniz şimdiden tşk ler:cat:
  5. Z

Devir Sorunu

:cat:arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 94 lüyüm 2011 de ehliyet alıcam 17 yaşını doldurup 18 den gün alınca motor alırken motoru üzerime alabilirmiyim yoksa reşitlik falan gibi şeylerden 1 sene dahamı beklerim yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  6. Z

ruhsat devir ...

beyler ben aranızda yeniyim bi sorum olucak 94 lüym şimdi 2011 de ehliyet alıcam ehliyet aldığım sırada 17 bitmiş 18 den gün almış oluyorum motosikleti kendi üzerime satın alabilirmiyim yoksa reşitlik falan alakalı bi durum olurmu yardım eden arkadaşlara şmdiden tşk...:cat:

Yeni mesajlar