Arama sonuçlarınız

1. B

en dramatik filmdi

hadi bi düşünelim izlediğimiz en dramatik filmler nelerdi? bu geceye kadar gelen cevaplardan bir tercih yapıp günümü melankolik bir şekilde o dramatik filmi izleyerek noktalıycam;)
  2. B

önemliii acil bile olabilir hatta

elinde autocad programı olan var mı? ya da nerden indirebilceğimi bilen biri? bendeki sürüm-2008- miyadını doldurdu da. hatta şifre verebilcek olan olsa onu kaldırıp yeniden yüklemesem de bi aktivasyon şifresiyle durumu kökten çözsek:/ biliyorum içinizde yardımsever insanlar var, içinizdeki...
  3. B

istiklal caddesindeki size göre en büyük eksiklik

istiklal caddesi istanbul'un en merkezi yerlerinden biri ve birçoğumuz ara sırada olsa çıkarız taksim'e..nitekim cafe, bar çok.. peki orda yürürken en çok neyin eksikliğini hissediyorsunuz? ya burda şu yok şu olsa bura daha rahat olurdu ya da burda daha eğlenceli gezerdim dediğiniz ne var...
  4. B

ideal kadın

ideal kadın nasıl olmalıdır? herkes kendi yaşadıklarından yola çıksın genel geçer şeyler olmasın, bu derin bir araştırma olsun dürüst olalım dalga geçmeyelim:bounce:
  5. B

Aslında hiçbir şey tesadüf değildir...

fonda no mercy for she çalarken onu no mercy me'ye çevirip gecenin ortasında melankoli yaptığımı fark edip değişiklik olsun diye film izlemeye karar verdim.. tabi şarkının etkisiyle yanlış bir tercih yapıp bir aşk filmini seçince o da kore yapımı bir aşk filmi olunca durum daha da vahimleşti...
  6. B

en komik falcı uydurmasyonları

Old Boy izledikten sonraki ' hadiiiii beeee!' çığlığıma, baktırdığım kahve falından sonra yeniden kavuşmak; bakınız falcı teyzenin hayatım üzerine fantazileri...: hepsini yazmıyorum ama en çok şuna güldüm; dinlediğin sanatçıyı değiştir biraz serdar biraz demet dinle burda yabancı bir şarkıcı...
  7. B

can sıkıntısı

cumartesi ve pazar günü istanbul'da en eğlenceli ne yapılır?