Arama sonuçlarınız

1. 4strings

MotorsikletNet ADV - ST'sini Seçiyor (1000cc Altı)

Bu tarzlarda tek bir motosikleti çok uzun süre kullanmam gerekse; bakımını kendim yapabileceğim kadar basit, uzun ömürlü, her yola giren Himalayan alırdım.
  2. 4strings

Royal Enfield patladı mı?

Honda'nın GB 350 C modeli var. O da 1 beygir daha güçlü; aynı hacim, hava soğutma. Ama dediğinizde haklısınız. Beklentiler işin içine giriyor burada. Meteor biraz daha hafif bu arada ;)
  3. 4strings

Royal Enfield patladı mı?

Royal Enfield dayanıklılık için üretilmiş bir motosiklet. Hatta 450 cc olanlarına 500k km ye kadar ömür verenler var. Aşırı yük ve stres altında çalışmıyor motorlar ve bu da ömrünü uzatıyor. J serisi (350cc) motorların (muhtemelen diğerlerinin de) krank vs parçaları olması gerektiğinden daha...
  4. 4strings

Yamaha BWS 100 Restorasyonu

Hey gidi günler. 2003- 2004 gibi hayatında hiç motosiklet kullanmamış ben, kasksız ve ardçılı Alanya kalesine çıkmıştım bunun sarı renk olanıyla. İyi kazasız belasız dönebilmişiz. Cahil cesareti işte. Gaz tepkisinin çok keskin olduğunu hatırlıyorum. Atikti epeyce. Farlar yok gibiydi...
  5. 4strings

Yüksek devir

Debriyaj kaçırıyor olmasın?
  6. 4strings

Motor Hakkında Soru?

Bunu sakın yapmayın. 90 lı yıllarda Reanimasyon ünitesinde organ bağışı için bekleyen, 20 li yaşlardaki bitkisel hayata giren hasta görmüşlüğüm var; bunu yaptığı için olmuş. El pompaları var bu iş için basit.
  7. 4strings

42.000 Kilometre Boyunca Rks Spontini Tecrübem.

Bu paylaşım çok bilgilendirici olmuş. Hiç kullanmadım ama bilgilenmek isteyenlere bir rehber gibi. Merak ettiğim piston eteği neden kırılır? yük binen bir parça da değil çok diğerlerine göre. En zayıf halka değil gibi geliyor bana. Üretim hatası mı vardı acaba. Bu arada forumdaki paylaşım...
  8. 4strings

İstanbul-marakeş motosiklet turumun videosu hazırdır iyi seyirler

Açıkçası o kısmına dikkat etmedim. Müzik ile görsel arasında bir bağ olabilir elbette olursa güzel de olur ama şart olmayabilir. Dikkat çekmek istediğim kısım izlenebilirlik bağlamında aslında. Yoksa instagram storylerimde bile bir bağ kurabildiğim müzikler eklemeye çalışıyorum.
  9. 4strings

Naked motoru sport touring gibi kullanmak

Naked ile çok tura çıktım ancak motosiklette tur camı da olsa cam direk gidona bağlı olduğu için o da ek yük bindiriyor, farkında olmadan yorgunluk artıyor. Touring ya da adventure larda cam grenaja ve şasiye bağlı. Bu yorgunluğu azaltıyor epeyce.
  10. 4strings

İlk Motor Önerisi Bütçe 120-130K

İkinci el çok uygun fiyata Hero X pulse bulabilirsiniz. İstediğiniz kadar hor kullanın (devir yaptırmadan), vitese falan iyice alıştıktan sonra daha büyük hacimli (400-700) bir motosiklet almak önceliklerinizi - bu motorla- daha iyi belirleyebileceğinizden daha mantıklı olabilir. Hem de toprak...
  11. 4strings

Eyvallah. @kamyoncumemo Seviyeyi bambaşka bir noktaya taşımışsın. Hem çekimler (dron çekimlerin ayrıca harika) hem gezi hem de anlatım çok güzel olmuş. Shad ın fabrikasına ulaşıp yaptırabilmen de çok iyiymiş. Şu tarlaların arasındaki (sürdüğüm en güzel manzara dediğin) çekimler falan gerçekten...
  12. 4strings

Ben de daha izleyemedim izleyince abone olur yorum yapar paylaşırız :)
  13. 4strings

Multistrada Düşük Hızda (50-70) Gidon Silkeleme Neden Olur?

En basiti topcase i bir çıkarıp deneyin.
  14. 4strings

Scorpion EXO 391 Kapalı Motosiklet Kaskı Alınır mı?

2639 tl ve her bedeni var.
  15. 4strings

Merhabalar

Hoş geldiniz. Bildiğim kadarı ile 450 mt de pek şikayet yok. Sesi tipi güzel. Spor olan 450 de vardı sorunlar. Güzel günlerde kullanın. Tekeriniz düz bassın.
  16. 4strings

Motosikletle Umre Yolculuğu; 4 Ülke 12,500 Km. Yol

Kendi bloğunda eski usl gezi raporu yazan biri olarak tebrik ederim. Henüz hepsini okuyamadım ancak şimdiye kadar okuduklarım çok güzeldi. Fırsat bulduğumda tamamlayacağım. Bu arada Anti V-Strom timine de güzel kapak olmuş :D V Strom aşkımız bitmez. Bana ne oluyorsa, hiç sahibi de olmadım ki :)
  17. 4strings

İtalya 2026 ocak-haziran satışları

Çıplak macera neymiş diyorum kaç dakikadır :D
  18. 4strings

A2 Ehliyeti ile geçiş motoru tercihim ne olmalı? R25 / R3 / CBR500R

1 yıl sonra satmayı düşünüyorsanız ikinci el almak daha mantıklı olabilir.
  19. 4strings

Ehliyet ve ilk motor

Ehliyeti A alın ama motor A2 uyumlu olsun mutlaka. 13.000 km kadar kullandım kahverengi olanını ancak 7 beygir çok yeterli gelmiyor. Süspansiyonu biraz yetersiz ve lastikleri çok küçük. Ama tipi de muhteşemdi. Sonraki kasalardan çok daha şıktı. Güneşte pırıl pırıl parlardı. Çok pratik ve...
  20. 4strings

RKS 150-S ile uzun yol yapılır mı?

Fikir vermesi açısından aynı hacimde hava soğutmalı motorla günde 1000+ km (Kastamonu içerir link)