Arama sonuçlarınız

1. kral.akrep.

100cc ve altındaki motorsiklet leri araştırıyorum

:)Selam abilerim ablalarım kardeşlerim ne zamandır konu açmıyorum yaklaşık 4 aydır :D Şimdi tekrardan hepinize merhaba diyorum Benim bi sorum olucakdı tabikide sizin gibi bilgili abilerime ablalarıma sorucam bu soruyu ben 100cc ve altındaki motorsiklet leri araştırıyorum çin malı olup...
  2. kral.akrep.

Lütfen bi bakın

Arkadaşlar ben motora yeni başlıyacağım için biraz tedirginim yaşım 15 1 sene sonra ehliyet alacam ehliyet alana kadar pratik yapabileceğim kolay sürüşlü bi motor almak istiyorum kullanışı kolay olan en fazla 150cc pek gösterişli ve pahalı olmasa iyi olur mobilet almayı düşünüyorum ama sizinde...
  3. kral.akrep.

Yardımcı olurmusunuz

:)İYİ GÜNLER ARKADAŞLAR BEN 50cc DEN BAŞLAYAN 200cc YE KADAR SCOOTER CUP RACİNG FARKETMEZ BU GÜÇDE VE BU MODELLERDE FARKETMEZ YANİ Bİ MOTOR ARIYORUM 50cc DEN başlıcak 200cc YE KADAR SINIZ 200cc YANİ bana sağlamlık bakımından hızı bakımından gidişi filan işde siz daha iyi biliyorsunuz hangi tip...
  4. kral.akrep.

Bakmadan geçmeyin

S.a arkadaşlar ben 2.el temiz bir motor almak istiyorum bu eylül ayına kadar bana yardımcı olmanızı istiyorum kullanışı rahat fazla büyük olmayan cup veya scooter modelli motor markalarını öğrenmek istiyrum 2.el alcağım için fiyatı 500-1000 arası olsun 2.el fiyatı bu ]] [[ lütfen yardımcı olun...
  5. kral.akrep.

Yorumlarınızı bekliyorum

:pr:ÖNCELİKLE SELAMUN ALEYKÜM S.A BEN BU EYLÜL AYINA KADAR Bİ MOTORSİKLET ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM KULLANIŞI RAHAT FAZLA BÜYÜK OLMAYAN Bİ MOTOR İSTİYORUM FAKAT O KADAR ARAŞTIRMAMA RAMEN KARAR VEREMEDİM 500-1000TL ARASI ARIYORUM ÇÜNKİ 2.EL TEMİZ BİR MOTOR SAHİBİNDEN.COM DAN DA BAKTIM KARAR VEREMEDİM...
  6. kral.akrep.

Yardım edermisiniz lütfen

Iyi günler abiler ablalar arkadaşlar bi merak etdiğim sorum olacaktı öğrenciyim ve bu yaz çalışıp 500tl-1000tl arası para biriktirip 2.el motor almak istiyorum internetden araştırdım kanuni popcorn lar ilgimi çekti ama kanuni hussar daha güzelime geldi bana 500tl-1000tl arası hangi motor...
  7. kral.akrep.

Lutfen yardım edin bilgiye ihtiyacım var

abiler ilk öncelik le merhaba ben bu foruma yeni kayıt oldum yaşım 14 ve motor tutkunuyum ve bilgiye ihtiyacım var ben bu yaz tatilinde çalışıp 500tl-1000tl arası para biriktirik 2.el scooter veya cup tarzı motor almayı düşünüyom ailemin biraz teğkisi var ama ateş bacayı sardı :) motoru okula...